reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

A ja zaczynam coś panikować... Usg kolejne z wizytą za tydzień ale jakiś niepokój mnie ogarnia... U mnie był tylko pęcherzyk 0,423 cm a wg obliczeń był to 5w1d. To było 1.08. Mam przyjść za 2 tyg (czyli przyszły tydzień). Ale czy wszystko dobrze??
Iwona spokojnie. Panika nic nie da. Ja tez mam takie momenty ze się zastanawiam czy wszystko dobrze. I o ile nie jest to coś na co możesz mieć wpływ to trzeba się wyciszyć i być cierpliwą. Wiem ze łatwo to tylko na piśmie... ale mimo wszystko trzeba się postarać. Głowa do góry [emoji106]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To wręcz niemożliwe[emoji50] toż to dopiero test powinnas robić!
I na kiedy termin?

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
18 kwiecień.

Inaczej być nie może bo my z mężem uwazalismy tzn kochalismy się ż prezerwatywa a tydz przed miesiączka miałam infekcje i leczylam się kwasem mlekowym w czopkach. Zresztą wiecie pewnie co to za uczucie o seksie można zapomnieć.
12 lipca 1 dzień cyklu
15 lipca pierwszy stosunek bez prezerwatywy.
Cykle 24 dniowe.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

1502104125-aaaaaa.jpeg

Tak wyglądał lipiec. Serduszka to stosunki.
Ale my to jak kroliczki[emoji6] seks zaznaczyłem tylko do momentu owulacji a potem już nie. Ale było bez zmian[emoji23]

18 kwiecień.

Inaczej być nie może bo my z mężem uwazalismy tzn kochalismy się ż prezerwatywa a tydz przed miesiączka miałam infekcje i leczylam się kwasem mlekowym w czopkach. Zresztą wiecie pewnie co to za uczucie o seksie można zapomnieć.
12 lipca 1 dzień cyklu
15 lipca pierwszy stosunek bez prezerwatywy.
Cykle 24 dniowe.

To nieźle

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

1502104728-aaaaaa.jpeg

Program najlepszy na świecie :)
Chwalicie się to chwalę się i ja. To w takim razie u mnie musiał być złoty strzał. Serduszka to wiadomo. Kółeczka puste dni płodne. Kółeczko pełne owu...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja zaczynam coś panikować... Usg kolejne z wizytą za tydzień ale jakiś niepokój mnie ogarnia... U mnie był tylko pęcherzyk 0,423 cm a wg obliczeń był to 5w1d. To było 1.08. Mam przyjść za 2 tyg (czyli przyszły tydzień). Ale czy wszystko dobrze??
Iwona nie panikuj.
Pewnie to przez mój wpis.
Mieszkam w Niemczech i tu jest troszkę inaczej.
A za tydz też mam jeszcze raz kontrolę.

Do góry