reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny ja już wariuję, wizytę u gin mam 16 sierpnia. Testy robiłam 29 i 30 lipca(wyszły pozytywne). Do wczoraj bolały mnie piersi a dziś jakby odeszło i oczywiście ja juz sobie naplotłam w głowie ze moze nie jestem w ciąży [emoji57] jutro robię test. Cuda ze mną

Agnes

Hej dziewczyny ja już wariuję, wizytę u gin mam 16 sierpnia. Testy robiłam 29 i 30 lipca(wyszły pozytywne). Do wczoraj bolały mnie piersi a dziś jakby odeszło i oczywiście ja juz sobie naplotłam w głowie ze moze nie jestem w ciąży [emoji57] jutro robię test. Cuda ze mną

Agnes
Zrob bete z krwi, wtedy będziesz miała 100% pewności

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Widzę, że teraz są jakieś dni paniki. Dziewczyny najważniejszy jest spokój :) Niestety na wiele rzeczy nie mamy wpływu a nastawienie jest bardzo ważne ponieważ wiele możemy sobie wmówić.

Agnes
Nie martw się. Mnie też jednego dnia bolą drugiego nie. Mdłości tez raz mam raz nie. Mi doszedł od wczoraj ten posmak w buzi jakbym się na Jacka jakiegoś zelaztwa... haha

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie martw się. Mnie też jednego dnia bolą drugiego nie. Mdłości tez raz mam raz nie. Mi doszedł od wczoraj ten posmak w buzi jakbym się na Jacka jakiegoś zelaztwa... haha

Oooo wiem. Jakbym miała w buzi pieniadze!

reklama
Do góry