reklama
a_gdyby_tak
Fanka BB :)
Bardzo dobry pomysł! Raczej nie mam problemów z wagą ale mój żołądek zrobił się bardzo wrażliwy i jak przegięcie z jakimś tlustszym jedzeniem to potem musze pokutowac. Kilkudniowe diety bezresztkowe tj. gotowany ryż i chude mięso, również gotowane.Dziewczyny może zrobimy sobie dodatkowy wątek z jakimiś przepisami itd ? Też bym chciała się pilnować , w pierwszej ciąży utylam ponad 20 kg ważyłam prawie 80 kg , przy wzroście 1.60 [emoji33]
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Co więcej zamówiłam sobie parowar i zamierzam w nim przygotowywać posiłki... póki co dla siebie ale może rodzinka również się skusi..
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
majorka1988
To ja was pobije - pierwsza ciąża startowalam z 77kg a skonczylam na 116, przy 173cm!
Druga ciaza skończyłam z 100kg[emoji6]
Teraz przy czwartej startuje z 83kg[emoji36] bylam właśnie na diecie Kiedy dowiedzialam sie o ciąży, a zeby bylo smieszniej to w kazda ciaze zachodzilam na początku diety[emoji23]
Mam plan nie przekroczyc 95kg teraz
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Teraz przy czwartej startuje z 83kg[emoji36] bylam właśnie na diecie Kiedy dowiedzialam sie o ciąży, a zeby bylo smieszniej to w kazda ciaze zachodzilam na początku diety[emoji23]
majorka1988
Mozemy na fb utworzycHahaha ja też zaczęłam dietę 3 tyg przed testem .
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Tez mam taki plan [emoji2]i tez tyle na liczniku [emoji15].Narazie źle mi nie idzie,bo nie jem więcej tylko zdrowiej.Jak to będzie dalej się okaże.Raczej 100kg nie chciała bym przekroczyć, bo to bardzo niezdrowe.To ja was pobije - pierwsza ciąża startowalam z 77kg a skonczylam na 116, przy 173cm!
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama