reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny może zrobimy sobie dodatkowy wątek z jakimiś przepisami itd ? Też bym chciała się pilnować , w pierwszej ciąży utylam ponad 20 kg ważyłam prawie 80 kg , przy wzroście 1.60 [emoji33]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobry pomysł! Raczej nie mam problemów z wagą ale mój żołądek zrobił się bardzo wrażliwy i jak przegięcie z jakimś tlustszym jedzeniem to potem musze pokutowac. Kilkudniowe diety bezresztkowe tj. gotowany ryż i chude mięso, również gotowane.

Co więcej zamówiłam sobie parowar i zamierzam w nim przygotowywać posiłki... póki co dla siebie ale może rodzinka również się skusi..

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja was pobije - pierwsza ciąża startowalam z 77kg a skonczylam na 116, przy 173cm!
Druga ciaza skończyłam z 100kg[emoji6]
Teraz przy czwartej startuje z 83kg[emoji36] bylam właśnie na diecie Kiedy dowiedzialam sie o ciąży, a zeby bylo smieszniej to w kazda ciaze zachodzilam na początku diety[emoji23]
Mam plan nie przekroczyc 95kg teraz

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Nie wiem za bardzo jak się zabrać za otwarcie tego wątku

To ja was pobije - pierwsza ciąża startowalam z 77kg a skonczylam na 116, przy 173cm!
Druga ciaza skończyłam z 100kg[emoji6]
Teraz przy czwartej startuje z 83kg[emoji36] bylam właśnie na diecie Kiedy dowiedzialam sie o ciąży, a zeby bylo smieszniej to w kazda ciaze zachodzilam na początku diety[emoji23]
Mam plan nie przekroczyc 95kg teraz

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Tez mam taki plan [emoji2]i tez tyle na liczniku [emoji15].Narazie źle mi nie idzie,bo nie jem więcej tylko zdrowiej.Jak to będzie dalej się okaże.Raczej 100kg nie chciała bym przekroczyć, bo to bardzo niezdrowe.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem dziewczyny , chyba zrobilam, ale pewności nie mam haha
Jeśli się udało.to.zrobie mam jeszcze galerie [emoji16]

A ja mam zamiar zostać przy swojej wadze[emoji6] ani grama nie przytyc[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
o jestem za takim wątkiem! Zapisałam się na siłownię i tydzień później dowiedziałam sie o ciąży. Oj szczupła to ja nie jestem:(

Do góry