reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Mnie się owulacja przesunęła na bank , i tak jakoś mysle że to chłopak będzie

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
A ja myślę że będzie dziewczynka[emoji3]

Ale tak naprawdę jest to mi obojetne[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ratujcie, dziś o 6 rano obudziłam sie z opochlizna na policzku... Moja ósemka dala o sobie znać i chyba mam infekcje, miesiąc temu dali mi na to antybiotyk, ale ze w UK bardzo sie długo czeka na wizyte u dentysty ząb nie został wyleczony i znów dal o sobie znać :( ... Juz dzwoniłam do dentysty i dziś po 5 maja mnie przyjąć.. Ale jak sie ratować do tej pory bo boli... Macie jakieś sposoby? Wiadomo ze przeciwbólowych środków nie wezmę.. Robiłam juz płukanie z szalwi i z woda z sola, inne pomysły mile widziane...

Ja bym chciała dziewczynkę bo syna już mam, ale czuję że będzie siusiak [emoji16] za 3 tygodnie jeszcze czeka mnie lot samolotem , ale chociaż zrobię sobie USG w Polsce [emoji16]

Ja bym chciała dziewczynkę bo syna już mam, ale czuję że będzie siusiak [emoji16] za 3 tygodnie jeszcze czeka mnie lot samolotem , ale chociaż zrobię sobie USG w Polsce [emoji16]

Gdzie mieszkasz? Ja też poza granicami[emoji6]

Mnie testy dopiero parę dni po spodziewanej miesiączce pokazywały jasne kreski , potem zrobiłam test clearblue i pokazał między 3 - 4 tyg ciążę .
My się szczególnie nie staraliśmy specjalnie , więc nawet wiem kiedy " wpadliśmy " 12 czerwca albo 16 czerwca [emoji23]

Hej. Witam Was wszystkie kwietniowe mamusie ;) jestem mama 4letniego Kubusia, a przedwczoraj dowiedziałam się że najprawdopodobniej jeszcze mama malej fasolki ;) o maleństwo staramy się ponad 3 lata. Niestety mam pcos co bardzo utrudnia sprawę. W kwietniu przeszłam ciążę biochemiczna co bardzo źle przeżyłam... Ale przedwczoraj obudziłam się i zaczęłam wymiotować ;) szybko po test i była ładna kreska (dzień spodziewanej miesiaczki) odrazu lekarz i odrazu l4 że względu na stratę. Ale pani doktor mówiła że macica pięknie przygotowana do utrzymania maleństwa i tym razem wszystko powinno być ok. Z objawów to spalabym cały dzień i mam duże mdłości co podobno jest fajne bo hormon wzrasta..

Gdzie mieszkasz? Ja też poza granicami[emoji6]

W UK , a ty ?
My to wogole za rok mieliśmy w planach wracać do Pl, ale teraz to sama nie wiem

Hej. Witam Was wszystkie kwietniowe mamusie ;) jestem mama 4letniego Kubusia, a przedwczoraj dowiedziałam się że najprawdopodobniej jeszcze mama malej fasolki ;) o maleństwo staramy się ponad 3 lata. Niestety mam pcos co bardzo utrudnia sprawę. W kwietniu przeszłam ciążę biochemiczna co bardzo źle przeżyłam... Ale przedwczoraj obudziłam się i zaczęłam wymiotować ;) szybko po test i była ładna kreska (dzień spodziewanej miesiaczki) odrazu lekarz i odrazu l4 że względu na stratę. Ale pani doktor mówiła że macica pięknie przygotowana do utrzymania maleństwa i tym razem wszystko powinno być ok. Z objawów to spalabym cały dzień i mam duże mdłości co podobno jest fajne bo hormon wzrasta..
Witamy, zapraszamy [emoji16][emoji16]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W UK , a ty ?
My to wogole za rok mieliśmy w planach wracać do Pl, ale teraz to sama nie wiem

W Niemczech też z planem zwracania do pl ale teraz też już sami nie wiemy.[emoji3]

A my zrobiliśmy dzidziusia w noc poślubna ( wiemy na sto procent) bo to była jedyna okazja... Trochę mojej rodziny mieliśmy w domu tydzień po ślubie ... Wiec do zbliżenia nie bylo szans...tylko w ta magiczna noc tuz po ślubie... Planowaliśmy starac sie po ślubie ale nie przypuszczalismy że to nastapi tak szybko... Taki Nasz Mały Cud... :)

reklama
Do góry