reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
haha GOZDZIKACH* a nie ROZDZIALACH nie wiem jak tu edytować???
Haha [emoji23]
Też nie wiedziałam , któraś dziewczyna mi napisała ( sorki, nie pamiętam ) że trzeba nacisnąć na posta i będzie taki ołówek i wtedy trzeba go wcisnąć i gotowe .
Ale wytłumaczyłam haha

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Manchester . Może kiedyś uda się spotkać [emoji16][emoji16]
Tak z tym tabletem to prawda , mimo że na piłkę go zapisaliśmy, na tenis , na king boxing to niestety .... [emoji21]

Mieszkałam 9 lat w Manchesterze, znam Manchester bardzo dobrze, rok temu sie wyprowadziliśmy... Na jakiej dzielnicy mieszkasz?

Haha [emoji23]
Też nie wiedziałam , któraś dziewczyna mi napisała ( sorki, nie pamiętam ) że trzeba nacisnąć na posta i będzie taki ołówek i wtedy trzeba go wcisnąć i gotowe .
Ale wytłumaczyłam haha

Próbowałam twym sposobem i jakoś mi nie działa, używam tabletach moze dlatego???

reklama
Do góry