reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej. Witam Was wszystkie kwietniowe mamusie ;) jestem mama 4letniego Kubusia, a przedwczoraj dowiedziałam się że najprawdopodobniej jeszcze mama malej fasolki ;) o maleństwo staramy się ponad 3 lata. Niestety mam pcos co bardzo utrudnia sprawę. W kwietniu przeszłam ciążę biochemiczna co bardzo źle przeżyłam... Ale przedwczoraj obudziłam się i zaczęłam wymiotować ;) szybko po test i była ładna kreska (dzień spodziewanej miesiaczki) odrazu lekarz i odrazu l4 że względu na stratę. Ale pani doktor mówiła że macica pięknie przygotowana do utrzymania maleństwa i tym razem wszystko powinno być ok. Z objawów to spalabym cały dzień i mam duże mdłości co podobno jest fajne bo hormon wzrasta..
Gratulacje[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] i trzymam kciuki.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my zrobiliśmy dzidziusia w noc poślubna ( wiemy na sto procent) bo to była jedyna okazja... Trochę mojej rodziny mieliśmy w domu tydzień po ślubie ... Wiec do zbliżenia nie bylo szans...tylko w ta magiczna noc tuz po ślubie... Planowaliśmy starac sie po ślubie ale nie przypuszczalismy że to nastapi tak szybko... Taki Nasz Mały Cud... :)
Super [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ale fajnie , coraz nas więcej [emoji16][emoji16] 10 lat temu w ciąży z synem też na forum siedziałam ciążowym i super to wspominam [emoji16]

W Niemczech też z planem zwracania do pl ale teraz też już sami nie wiemy.[emoji3]

My tez planujemy powrot do Pl z tym ze plan 2-3 letni.. wiec moze damy rade :)

Co was skonilo do decyzji powrotu... Z zagranicy??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja wyjechałam już z taką myślą że wrócę ... Miał być rok , jest 10 . U mnie chyba najbardziej tęsknota , pogoda i też ze względu na syna . Bylam w Polsce w lutym i wtedy postanowiliśmy , że za rok w wakacje zjeżdżamy . Teraz mój syn jest w Pl na wakacjach , nie ma czasu nawet ze mną pogadać na Skype , bo od rana do wieczora lata po polu z kumplami , jest bardziej samodzielny , tutaj do chyba 12 roku życia dziecko samo w domu być nie może nawet , a do sklepu to strach go puścić [emoji33] od 16 lipca nieprzerwanie leje , lata brak co i mnie już dobija i doprowadza do stanów depresyjnych

Dziewczyny ratujcie, dziś o 6 rano obudziłam sie z opochlizna na policzku... Moja ósemka dala o sobie znać i chyba mam infekcje, miesiąc temu dali mi na to antybiotyk, ale ze w UK bardzo sie długo czeka na wizyte u dentysty ząb nie został wyleczony i znów dal o sobie znać :( ... Juz dzwoniłam do dentysty i dziś po 5 maja mnie przyjąć.. Ale jak sie ratować do tej pory bo boli... Macie jakieś sposoby? Wiadomo ze przeciwbólowych środków nie wezmę.. Robiłam juz płukanie z szalwi i z woda z sola, inne pomysły mile widziane...
Nie wiem na ile to pomaga ale moja teściowa zagryzała czosnek... Podobno jej pomagał

Może maścią jakąś posmaruj dla dzieciaków chociaż . Goździki podobno dobre na ból zęba .

Wydaje mi się że mi.sie ta aplikacja coś zawiesza , nie widzę chyba wszystkich wiadomości .

LMax gdzie mieszkasz ???

Wydaje mi się że mi.sie ta aplikacja coś zawiesza , nie widzę chyba wszystkich wiadomości .

LMax gdzie mieszkasz ???

Też przez chwilę miałam takie wrażenie ale wychodzę z niej i ponownie wchodzę i już wszystko mam.

LMax napiszesz gdzie mieszkasz w UK ? Może nie mamy daleko [emoji16][emoji16]

Ja wyjechałam już z taką myślą że wrócę ... Miał być rok , jest 10 . U mnie chyba najbardziej tęsknota , pogoda i też ze względu na syna . Bylam w Polsce w lutym i wtedy postanowiliśmy , że za rok w wakacje zjeżdżamy . Teraz mój syn jest w Pl na wakacjach , nie ma czasu nawet ze mną pogadać na Skype , bo od rana do wieczora lata po polu z kumplami , jest bardziej samodzielny , tutaj do chyba 12 roku życia dziecko samo w domu być nie może nawet , a do sklepu to strach go puścić [emoji33] od 16 lipca nieprzerwanie leje , lata brak co i mnie już dobija i doprowadza do stanów depresyjnych

Zgadzam sie z Toba w stu procentach, ja choć w Pl wychowałam sie w mieście to zawsze ciągnęło mnie do wioski, a tu w UK wioska nie taka sama jak w PL. Poza tym zauwazylam u dzieci z rodziny od męża mieszkających w UK nic tylko tablety i siedzenie w domu, z reszta w taka pogoda jak sama zaznaczyła nic innego nie pozostaje... :( nie chce by moje dzieci tak miały.. I tez Tęsknię za naszym krajem jaki by nie był zawsze NASZ nie? :)

LMax napiszesz gdzie mieszkasz w UK ? Może nie mamy daleko [emoji16][emoji16]

Niedaleko Leeds a Ty?

Może maścią jakąś posmaruj dla dzieciaków chociaż . Goździki podobno dobre na ból zęba .

Dziekuje za poradę nie pomyślałam o czosnku i rozdziałach, zaraz zastosuje :)

Dziekuje za poradę nie pomyślałam o czosnku i rozdziałach, zaraz zastosuje :)

haha GOZDZIKACH* a nie ROZDZIALACH nie wiem jak tu edytować???

reklama
Do góry