reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny dzisiaj slonce na zewnatrz i w sercu [emoji5] wszystko mi mowi ze bedzie dobrze [emoji5] dziekuje za kazde slowo wsparcia i poparcia to dla mnie bardzo wazne szczegolnie teraz... ten mezczyzna byl czescia mojego zycia a raczej moim zyciem przez ostatnie 9 lat...wiem,ze pojawia sie gorsze dni kiedy zwatpie w slusznosc swojej decyzji i zatesknie, ale musze pamietac w kazdej slabszej xhwili,ze odkiedy odszwdl oddycham pelna piersia bez obawy o jutro... Dziekuje ,ze jestescie
Kochana ja jak bylam bardzo mloda tkwilam 5 lat w toksycznym zwiazku gdzie stracilam.poczucie wlasnej wartosci i dopiero jak to sie skonczylo to zaczelam zyc pelnia zycia i przezywac druga mlodosc i zaluje tych zmarnowanych 5 lat ale uznalam to za lekcje zycia. Wiec nie smutaj sie tylko zacznij czerpac z lepszego zycia (zobaczysz ze takie bedzie)

Wagobunda gratuluje Ci jakże trudnej i odważnej decyzji! Ale tak jak dziewczyny pisały w koncu zaczniesz żyć i spotkasz kogoś odpowiedniego i wartościowego na swojej drodze, wszystko się ułoży [emoji4]

Dziewczyny cieszę się z waszych udanych wizyt, niech bobasy dalej zdrowo rosną [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dagi89 dawno się nie odzywałaś na forum...wszystko u was dobrze???napisz co u Ciebie slychac[emoji6]pozdrawiam

Hej Dagi89 dawno się nie odzywałaś na forum...wszystko u was dobrze???napisz co u Ciebie slychac[emoji6]pozdrawiam

Hej :* miło że pytasz :* [emoji173] u nas wszystko dobrze, rośniemy pięknie, czujemy się już o wiele lepiej i zaczynamy godzić się z jedzeniem :D [emoji23] przepraszam ze się tak mało odzywam ale praca pochłania cały dzień a już najwyższy czas zacząć szukać wyprawki... a jej szukanie pochłania tyle czasu ze masakra, fakt kosmetyki wózek i łóżeczko mamy wybrane ale ciągle to tylko wybrane.

Najprawdopodobniej w grudniu czeka nas przeprowadzka ponieważ właściciel od którego wynajmujemy dom nie zamierza wymienić pieca gazowego który się psuje wiec na tykajacym dynamicie spać nie będziemy ;/ musimy zacząć myśleć juz o dziecku wiec nawet na pół roku się przeprowadzimy...

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i wiadomość co u Was w brzuszku rośnie! My usg mamy 30 listopada i cały czas się zastanawiam czy iść wcześniej czy spokojnie czekać :) podsluchuje go cały czas to wiem ze serducho pięknie bije i jestem spokojna :)

Macie juz wybrane imiona? U nas właśnie trwają debaty. Bartek czy Arek [emoji14]

U nas dziś cały dzień debata...

0d1ylqxwwck2sz1j.png

reklama
Hehe u was też rozmowy trwają...:) u nas tez[emoji4]może jak się urodzi dzidziuś będzie łatwiej podjąć decyzję

Do góry