reklama
Marcelina-86
Początkująca w BB
To ze mną aż tak strasznie źle nie jest. Współczuję bo mam tylko z rana a marzę żeby się to w końcu skończyło.Ja wymiotuje zawsze w nocy i wtedy pół nocy spędzam w toalecie . A mdli mnie praktycznie cały dzień .
Tiktak2018
Zaciekawiona BB
@myszka8818 u mnie dzis 16 tydz i mdlosci mam dalej rano mnie czesto dzwignie naszczescie od kilku dni juz nie wymiotuje do tego smierdza mi wszystkie kosmetyki w pierwszej ciazy po 12 tyg te objawy mi przeszly a teraz sie mecze dalej
Gina86
Fanka BB :)
U mnie też nie jest najgorzej. Wymiotów nie było i nie ma. Nie mdli mnie już. Za to nadal paskudnie wszystko się odbija, co bym nie zjadła, to do następnego posiłku o tym pamiętam, a potem od nowa. Za to apetyt w miarę. Tylko jem różności. Słodkie, słone, kwaśne i tak na zmianę.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Ja zaczelam 18ty tydzien i jeszcze czasem zwymiotuje ale ja od poczatku nigdy nie mialam rano tylko na wieczot mnie bralo. Jedz zimnego arbuza to mi pomagalo najbardziejJa wymiotuje zawsze w nocy i wtedy pół nocy spędzam w toalecie . A mdli mnie praktycznie cały dzień .
Mi tez wszystko smakuje (oprocz kurczaka ktorego dalej nie dotkne) i ogolnie glodna jestem non stop.. ale ze zaczynalam z nadprogramowymi kilogramami to sie boje ze w tym tepie to bedzie masakra... i to mam takie skoki wagowe ze np w jeden tydzien przybiore wiecej a pozniej regolarnie i tak w kolko....To współczuję. Ja mam na odwrót teraz wszystko mi pachnie i jem ciągle dosłownie i mam co chwila jakieś zachcianki. Startowałam z waga 45,4 a teraz mam już 49,9.
A powiedzcie mi czy jeszcze Was boli brzuch czasem tak jak na @?
a_gdyby_tak
I są już lipcowki
kredka82
Wow! Jak ten czas zapiernicza!I są już lipcowki
a_gdyby_tak
Mnie nie boli za to od tygodnia nie czuje motyli a już było tak fajnie. Mam nadzieje ze wszystko w porządku jest. Ostatnio jestem mega zawalona robotą i bardzo mnie to męczyJa zaczelam 18ty tydzien i jeszcze czasem zwymiotuje ale ja od poczatku nigdy nie mialam rano tylko na wieczot mnie bralo. Jedz zimnego arbuza to mi pomagalo najbardziej
Mi tez wszystko smakuje (oprocz kurczaka ktorego dalej nie dotkne) i ogolnie glodna jestem non stop.. ale ze zaczynalam z nadprogramowymi kilogramami to sie boje ze w tym tepie to bedzie masakra... i to mam takie skoki wagowe ze np w jeden tydzien przybiore wiecej a pozniej regolarnie i tak w kolko....
Marcelina-86
Początkująca w BB
Ostatnio często mnie boli tak jak na @ w sumie tak po skończonym 15 tyg się zaczęło i sama nie wiem czy to źle czy dobrzeJa zaczelam 18ty tydzien i jeszcze czasem zwymiotuje ale ja od poczatku nigdy nie mialam rano tylko na wieczot mnie bralo. Jedz zimnego arbuza to mi pomagalo najbardziej
Mi tez wszystko smakuje (oprocz kurczaka ktorego dalej nie dotkne) i ogolnie glodna jestem non stop.. ale ze zaczynalam z nadprogramowymi kilogramami to sie boje ze w tym tepie to bedzie masakra... i to mam takie skoki wagowe ze np w jeden tydzien przybiore wiecej a pozniej regolarnie i tak w kolko....
reklama
myszka8818
Ja zaczelam 18ty tydzien i jeszcze czasem zwymiotuje ale ja od poczatku nigdy nie mialam rano tylko na wieczot mnie bralo. Jedz zimnego arbuza to mi pomagalo najbardziej
Jeśli chodzi o owoce to mam ograniczenia ze względu na ryzyko cukrzycy ciazowej- muszę się kontrolować i mierzyć cukier. Ja mam dzień, że z apetytem coś zjem, ale przeważnie się zmuszał do jedzenia dla dobra dziecka...