Roni21
Spider's Web
To ja właśnie najbardziej polecam tą resztęO Roni21 seria Kwiatów na poddaszu jest super, polecam[emoji4] innych chyba nie czytałam ale dzięki za propozycję.
![]()
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja właśnie najbardziej polecam tą resztęO Roni21 seria Kwiatów na poddaszu jest super, polecam[emoji4] innych chyba nie czytałam ale dzięki za propozycję.
![]()
Siostra jest nosicielem uszkodzonych genów 11, 18, 21 i jeszcze jeden i miała tylko 5 % szans na zdrowe dziecko, udało im ale co przeszli to ich.... Urodziła córeczkę z ZD i Edwards ale zanim się pozbierala i zaczęli szukać pomocy Lenki się nien udało uratować bo miała cm dziurkę w serduszka - dlatego mimo wszystko warto wiedzieć dużo wcześniej żeby zdążyć się wyplakac i zaraz po porodzie działać i nie marnować czasu na oplakiwanie....O jeny... a co było powodem, że dzieciaki umarły?jeśli mogę zapytać...
Ja niestety nie mam głowy do tytułów, ale kilka Ci mogę polecić:
Dziewczyna w niebieskiej sukience, Ślady małych stóp na piasku, książki Agathy Christie, 7 lat później Guillaume Musso, Dziewczyna z pociągu, O czym nigdy nie powiedziała Ci matka Olivia Lichtenstein.
Siostra jest nosicielem uszkodzonych genów 11, 18, 21 i jeszcze jeden i miała tylko 5 % szans na zdrowe dziecko, udało im ale co przeszli to ich.... Urodziła córeczkę z ZD i Edwards ale zanim się pozbierala i zaczęli szukać pomocy Lenki się nien udało uratować bo miała cm dziurkę w serduszka - dlatego mimo wszystko warto wiedzieć dużo wcześniej żeby zdążyć się wyplakac i zaraz po porodzie działać i nie marnować czasu na oplakiwanie....
Zanim sie pojawiles czytalam i naiwnie jak to baba wierzyłam, że go przekonafajne, ale wycisnal wszystkie moje łzy i na kolejną część się nie zdecydowałam
Zapisuje wszystkie ksiazki![]()
Grey, cross, uwiklani przerobione. Ostatnie wg mnie najlepsze grey tylko przereklamowany.A ja romanse lubię. Mam za sobą i serię Greya i Crossa i Uwikłanych. Nie lubię skupiać się na jednym gatunku, [emoji16] ostatnio Kinga próbowałam czytać ale to chyba nie moje klimaty..
![]()