Dagi89
Fanka BB :)
W h&m są KochanaJa tez takie chce[emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W h&m są KochanaJa tez takie chce[emoji7][emoji7]
Kurcze jaka wam zazdroszczę tego kupowania - ja przez swojego krwiaka byłam uwięziona, ale już zielone światełko dostałam więc jak tylko ogarnę się po malowaniu mieszkania to też będę szaleć
Życzę wam udanej niedzieli.
U nas dziś dzień wyjazdowy - jedziemy na roczek małego Frankanajpierw na mszę do kościoła, a potem troszkę poświętować. W ogóle rozpoczął się wspaniały tydzień - mój Mąż ma wolne do soboty, więc planuje jakiś wypad na zakupy i błogie relaksy, niech On trochę nacieszy się naszą Córeczką
Na pewno wyruszy lada dzień [emoji6] a jak już raz pójdzie to z dnia na dzień opanuję te sztukęoj, ja to długo nic nie kupię pewnie jakoś nie pociąga mnie to szaleństwo
powodzenia dziś!!!
to Franek w wieku Twojej córeczki udanej imprezki!
gratulacje dla córeczki za pierwsze kroczki! mój Franuś jeszcze nie zaczął chodzić, a jest chyba miesiąc starszy od Twojej córeczki ale myślę, że niedługo zacznie, dobrze sobie radzi, jest bardzo sprawny.
Ja mam do odbioru na poczcie ten termoforek,bo niby do skrzynki się nie zmieścił [emoji52].Cześć dziewczyny! ja już od kilku godzin nie mogę spać. Mam do Was pytanie czy rejestrowałyście się na jakiś programach dla kobiet w ciąży? Ja się zarejestrowałam w BebiKlub i dostałam termoforek, który mi się bardzo podoba (i już z niego czasami korzystam, a przy maluszku będzie często w użyciu). A z BebiProgram dostałam jak to mój M określił ściereczkę sensoryczną [emoji5].
Ja od początku kupuję [emoji4].Strasznie mnie denerwuje jak mi ktoś mówi ,ze za wcześnie,bo ja nie wierzę w zabobony, a takie gadanie to tylko odbieranie radości.Tak na prawdę nigdy się nie przewidzi jak będzie,a też nie wiadomo czy w styczniu i lutym będę na siłach ,żeby biegać po sklepach.My planujemy malowanie na luty ,żeby już pod bobasa przygotować mieszkanie [emoji4].Witam niedzielne. Piję sobie właśnie kawkę, w ciszy bo wszyscy jeszcze śpią . Ja przez swoje dziwne sny już dawno nie śpię, ale za to pierwsza wieczorem padam.
Wstawiam zaraz rosół bo dziś poświęcenie różańca, potem zebranie, i różaniec, nie wiem jak ja wytrzymam bo w kościele mi się wciąż słabo robi a mojego niestety nie ma bo w delegacji.
Kurcze jaka wam zazdroszczę tego kupowania - ja przez swojego krwiaka byłam uwięziona, ale już zielone światełko dostałam więc jak tylko ogarnę się po malowaniu mieszkania to też będę szaleć
Życzę wam udanej niedzieli.