reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

1507393511-aaaaaa.jpeg

Pierwsze bodziaki [emoji173][emoji173][emoji173][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja tez takie chce[emoji7][emoji7]

reklama
Cześć dziewczyny! ja już od kilku godzin nie mogę spać. Mam do Was pytanie czy rejestrowałyście się na jakiś programach dla kobiet w ciąży? Ja się zarejestrowałam w BebiKlub i dostałam termoforek, który mi się bardzo podoba (i już z niego czasami korzystam, a przy maluszku będzie często w użyciu). A z BebiProgram dostałam jak to mój M określił ściereczkę sensoryczną ☺.

Witam niedzielne. Piję sobie właśnie kawkę, w ciszy bo wszyscy jeszcze śpią :). Ja przez swoje dziwne sny już dawno nie śpię, ale za to pierwsza wieczorem padam.
Wstawiam zaraz rosół bo dziś poświęcenie różańca, potem zebranie, i różaniec, nie wiem jak ja wytrzymam bo w kościele mi się wciąż słabo robi a mojego niestety nie ma bo w delegacji.
Kurcze jaka wam zazdroszczę tego kupowania - ja przez swojego krwiaka byłam uwięziona, ale już zielone światełko dostałam więc jak tylko ogarnę się po malowaniu mieszkania to też będę szaleć :)
Życzę wam udanej niedzieli.

Cześć dziewczyny! ja już od kilku godzin nie mogę spać. Mam do Was pytanie czy rejestrowałyście się na jakiś programach dla kobiet w ciąży? Ja się zarejestrowałam w BebiKlub i dostałam termoforek, który mi się bardzo podoba (i już z niego czasami korzystam, a przy maluszku będzie często w użyciu). A z BebiProgram dostałam jak to mój M określił ściereczkę sensoryczną [emoji5].
Dzień Dobry. Ja też mam "ściereczkę" jeszcze z poprzedniej ciąży [emoji6] a termoforek jakoś do mnie nie dotarł [emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! ja już od kilku godzin nie mogę spać. Mam do Was pytanie czy rejestrowałyście się na jakiś programach dla kobiet w ciąży? Ja się zarejestrowałam w BebiKlub i dostałam termoforek, który mi się bardzo podoba (i już z niego czasami korzystam, a przy maluszku będzie często w użyciu). A z BebiProgram dostałam jak to mój M określił ściereczkę sensoryczną ☺.
Tez się rejestrowalam na tych stronach ale póki co cisza. Z enfamil dostałam tylko kosteczki

Dzień Dobry Wszystkim. Nie śpię już i ja [emoji16] ostatnio budzę się punkt 6 i nie mogę zasnąć z powrotem...
U nas dziś dzień wyjazdowy - jedziemy na roczek małego Franka [emoji4] najpierw na mszę do kościoła, a potem troszkę poświętować [emoji4]. W ogóle rozpoczął się wspaniały tydzień - mój Mąż ma wolne do soboty, więc planuje jakiś wypad na zakupy i błogie relaksy, niech On trochę nacieszy się naszą Córeczką [emoji6]

kati05 ja ten termoforek dostałam po dwóch tygodniach (w zasadzie listonosz zostawił kartkę, że paczka do odbioru na poczcie pomimo, że byłam w domu). Ja też narazie nie mogę za bardzo szaleć bo miałam 3 krwiak i jeszcze jeden mi został. Narazie tylko krótkie spacery i jakiś wyjazd do rodziny, gdzie po podróży muszę leżeć. Ale w środę mam wizytę i mam nadzieję, że będę miała pozwolenie na więcej aktywności ☺.

kati05 ja ten termoforek dostałam po dwóch tygodniach (w zasadzie listonosz zostawił kartkę, że paczka do odbioru na poczcie pomimo, że byłam w domu). Ja też narazie nie mogę za bardzo szaleć bo miałam 3 krwiak i jeszcze jeden mi został. Narazie tylko krótkie spacery i jakiś wyjazd do rodziny, gdzie po podróży muszę leżeć. Ale w środę mam wizytę i mam nadzieję, że będę miała pozwolenie na więcej aktywności ☺.

A powiedz mi kochana jak duże je miałaś? Mój gad miał ponad 5 cm, ale na szczęście go nie ma chociaż co jakiś czas resztki jeszcze spływają.

Dzień dobry[emoji5]
A jak to ma dzialac? Jak sie zapina?

A co do uzywanych rzeczy to jezeli tylko podejde lozeczkonalbonwozek w idealnym stanie to kupie. Nie zalezy mi bo nie bede tego do pl zwozic a za grosze puscic to szkoda
To jest takie siedzisko, które zapinasz z tylu za fotelem i ma po prostu w kroku zapięcie na mapki - pasem zapinasz się normalnie a później dolny pas podpinasz w kroku na te napki i dzięki temu jest pod brzuchem.
Bardzo to proste[emoji5] przynajmniej to co ja mam[emoji6]

@Dagi piękne bodziaki aż wczoraj sobie weszłam na allegro i oglądałam[emoji2]

Ja się jeszcze nigdzie nie rejetrowalam ale zamierzam[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień Dobry Wszystkim. Nie śpię już i ja [emoji16] ostatnio budzę się punkt 6 i nie mogę zasnąć z powrotem...
U nas dziś dzień wyjazdowy - jedziemy na roczek małego Franka [emoji4] najpierw na mszę do kościoła, a potem troszkę poświętować [emoji4]. W ogóle rozpoczął się wspaniały tydzień - mój Mąż ma wolne do soboty, więc planuje jakiś wypad na zakupy i błogie relaksy, niech On trochę nacieszy się naszą Córeczką [emoji6]

Świetna wiadomość....to korzystajcie z tego tygodnia ile da rade...

Do góry