Dominika81
Fanka BB :)
Ania199 - fajny avatarek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to chyba nie chodzi o to,ze jod ma za dużo witamin tylko ,ze przy nadczynnosci jest go ,aż za wiele.Tak mi się wydaje [emoji52]A_gdyby_tak duzo by do mnie z opisu pasowalo ale ja mam nadczynnosc, czekam na nowe wyniki ale teraz mam tsh 0.02 i kulke z lewej strony ktora kiedys badali niopsja cienkoiglowa i nic zlego nie bylo.
Zastanawia mnie jeszcze temat jodu - czyli jak jedt nadczynnosc to ma sie go nie przyjmowac? Bo duzo witamin ma jod w sobie.
Ja liczę, ze przed porodem się dowiem kto tam mieszka.Bo jestem z tych co lubią mieć wszystko wcześniej zaplanowane.alunia87- ja tam jestem zaskoczona że tak wcześnie lekarz określił i w dodatku był pewny
ale spokojnie- przy pierwszym dziecku dowiedzieliśmy się dopiero na porodowce
Ja liczę, ze przed porodem się dowiem kto tam mieszka.Bo jestem z tych co lubią mieć wszystko wcześniej zaplanowane.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to samo mojej mamie powiedziałam to po dwóch tyg kiedy dowiedziała się ze zostanie ponownie babcia to pytała się co będzie [emoji23] jak jej powiedziałam ze nie powie to odpowiedziała ze jak zacznie kupować sukienki to szybko jej powiemW sumie pierwsze co powiedzielismy do tesciowej po poinformowaniu ich o ciazy to bylo.
"Tylko niczego nie kupuj. Jesli bedziesz chciala cos wnukowi/wnuczce kupic to prosimy najpierw o rozmowe z nami". To bylo konieczne bo tyle o ile ja znamy to byl to zawsze typ zbieracza (teraz juz jej troche przeszlo) i bylaby gotowa wykupic pol internetu. Gust mamy zupelnie inny.
Witaj, skąd jesteś z UK?Cześć mamuśki jestem tutaj nowa ale od kilku dni was podglądam i chciałabym dołączyć. Mam 31 lat mieszkam w uk to moja pierwsza ciąża a termin mam na 17 kwietnia[emoji7]pozdrawiam[emoji4]