reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

To teraz odpoczywaj i jak najmniej stresów [emoji5] trzymam kciuki aby jednak się podniosło i dalszą ciąża przebiegała bez komplikacji[emoji106]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Z odpoczywaniem i brakiem stresu to u mnie trudno, bo mam dwójkę dzieci w domu i do tego ciągle pracuje...

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

reklama
Z odpoczywaniem i brakiem stresu to u mnie trudno, bo mam dwójkę dzieci w domu i do tego ciągle pracuje...

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
To chociaż tyle ile się da odpoczywaj - bo nawet jakbyś na l4 poszła to przy dzieciach zawsze jest coś do roboty[emoji6]

@PaniPe gratuluję udanej wizyty[emoji2] no i w takim razie mam nadzieję że się potwierdZi i będZie synuś[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe dziewczyny[emoji11] fajnie ze mamy taki wysyp kwietniowek ostatnio[emoji4]

A tak wogole to chyba Wam nie napisalam co po tym drugim usg.. jest jakas blona na 34mm i w srodku pecherzyk. Niby nie zagraza ale wiecie jak jest.. dziwne to..

1507231062-aaaaaa.jpeg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majorka1988 no przy dzieciaczkach zawsze jest co robić, a nie mogłabyś pójść chociaż na tydzień l4 żeby trochę jednak zostać w domu...? Ja przyznam się że też nie wiedziałam o co chodzi z tym lozyskiem które się nie podnosi i dopiero teraz zaczęłam czytać.. .jak już mówiłam ja trochę zielona , bo to pierwsza ciążą ale z wami nadrabiam...i wiem że znowu to tylko słowa, ale kochana nie zamartwiaj się za bardzo, będę trzymać kciuki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kredka82 no nie pisałaś, a co lekarz powiedział, jak to zinterpretowal?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majorka1988 no przy dzieciaczkach zawsze jest co robić, a nie mogłabyś pójść chociaż na tydzień l4 żeby trochę jednak zostać w domu...? Ja przyznam się że też nie wiedziałam o co chodzi z tym lozyskiem które się nie podnosi i dopiero teraz zaczęłam czytać.. .jak już mówiłam ja trochę zielona , bo to pierwsza ciążą ale z wami nadrabiam...i wiem że znowu to tylko słowa, ale kochana nie zamartwiaj się za bardzo, będę trzymać kciuki

Chce, a raczej muszę pracować jeszcze minimum 3tygodnie, później juz l4

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Kati05 A w którym tygodniu jesteś? I na kiedy masz termin wyliczony?

13+2 z dzisiejszego usg wyszło że na 7 kwietnia, do tej pory była data 10 kwietnia. .

Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki, i za siebie też. Mocno wierzę że wszystko będzie dobrze , chociaż sama do niedawna wylałam chyba morze łez.

Kredka82 no nie pisałaś, a co lekarz powiedział, jak to zinterpretowal?

No ze niby nie do konca wiedza co to.. pierwsze mysleli ze to cysta na tym gorszym usg a na tym lepszym to same mowily ze troche to dziwne. Ja mowilam ze mialam dwa zarodki podane i jeden zostal z nami i byl jeszcze drugi pecherzyk miesiac temu ale pusty i niby mial sie wchlonac i ostatnio nie bylo go widac ale one mowily ze to nie to. Powiedzieli mi ze sprawdzaja bo gdybym dostala jakis krwawien to beda wiedziec co i jak. Oby nie. ..

Kati05 ja też mam wyliczone na 10.04 , teraz też ż lekkimi wahaniami na wcześniej, ale zobaczymy kiedy bobas będzie chciał.. .[emoji4][emoji6] ja też trzymam mocno kciuki za nas wszystkie!!

reklama
Do góry