W internecie można znaleźć sporo informacji na ten temat. Myślę, że warto się zainteresować. Nigdy nie rodziłam, wiec nie mam porównania czy to rzeczywiście działa.
Przejrzałam... nie dla mnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W internecie można znaleźć sporo informacji na ten temat. Myślę, że warto się zainteresować. Nigdy nie rodziłam, wiec nie mam porównania czy to rzeczywiście działa.
Jesli się zdecyduje to Wam napisze za kilka miesiecy czy było warto
Ja też przeczytałam[emoji4] i też uważam że nie dla mnie ale mam nadzieję że jak spróbujesz to Tobie pomoże[emoji5]Przejrzałam... nie dla mnie...
Ja nie jadlam przed usg, a i tak maluch sie wiercil bardzo [emoji14]No właśnie zastanawiam się czy przed wizyta nie zjeść czegoś słodkiego . Z drugiej strony boję się że maluch będzie się za bardzo wiercić[emoji6] muszę to przemyśleć[emoji12]
Już nie mogę się doczekać tej wizyty[emoji177]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
To masz wynik tylko zelaza i bialka pappa . Z tego nic nie da sie wyczytac. Zeby cokolwiek mozna bylo powiedziec musi byc stezenie bialka pappa i wolnej beta HCG. Tu masz tylko zwykly wynik nie masz interpretacji.Dziewczyny mam pappa ale nie rozumie. Myslalam ze to bedzie innaczej przedstawione...
Ktoras cos wie?