reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Slyszalam o Tej metodzie, jedna kobieta sie w tv wypowiadala na ten temat. Mówiła, ze nie czuła bólu i bylo to bardzo "duchowe" doswiadczenie...
W UK sa kursy specjalne, jesli kobieta sie na nia zdecyduje,chyba sie rozejrze, bo tez o tym myslalam.

No właśnie zastanawiam się czy przed wizyta nie zjeść czegoś słodkiego . Z drugiej strony boję się że maluch będzie się za bardzo wiercić[emoji6] muszę to przemyśleć[emoji12]
Już nie mogę się doczekać tej wizyty[emoji177]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie jadlam przed usg, a i tak maluch sie wiercil bardzo [emoji14]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Wlasnie poczytalam o hipnoporodzie. Musze powiedziec,ze nigdy wczesniej o tym nie slyszalam, a zainteresowalo mnie to. Wiec wedlug mojego doswiadczenia to nic innego niz zwykly opanowany porod tzn., nie stresowac sie przed ani w trakcie porodu. Byc skupionym i opanowanym. Tak wlasciwie przeszlam dwa porody. Za nim urodzilam pierwsze dziecko o porodzie wiedzialam wszystko, nawet ogladalam filmiki z porodow innych kobiet,ktore mozna znalezc w sieci. Musialam byc gotowa na kazda ewentualnosc. Wiedzialam wszystko o kleszczach i proznociagu i wiedzialam tez ,ze nie dopuszcze do tego, zeby to bylo uzyte przy moim porodzie.
Te 9 miesiecy jest tak skonstruowane po to ,by wlasnie pod koniec kobieta mogla byc juz gotowa na porod psychicznie i fizycznie.
Podsumuwujac to ,co napisalam tylko spokuj moze nas uratowac [emoji4]

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

Dziewczyny mam pappa ale nie rozumie. Myslalam ze to bedzie innaczej przedstawione...
Ktoras cos wie?
1507119136-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny mam pappa ale nie rozumie. Myslalam ze to bedzie innaczej przedstawione...
Ktoras cos wie?
1507119136-aaaaaa.jpeg
To masz wynik tylko zelaza i bialka pappa . Z tego nic nie da sie wyczytac. Zeby cokolwiek mozna bylo powiedziec musi byc stezenie bialka pappa i wolnej beta HCG. Tu masz tylko zwykly wynik nie masz interpretacji.

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

reklama
Lekarz odpisal ze potrzebuje moja wage i ze do labu wysle to wiec nie wiem z czego oni beda cos liczyc. Pytalam jeszcze o przezuernosc bo nic mi nie mowil na usg i napisal ze NT jest 0,8 mm.NB jest obecna. Ale nie wiem czy to 0.8 to dobrze czy zle?

Do góry