reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Jeszcze w temacie snu - korzystała ktoras z Was z takiego ala gniazda dla noworodka?
Nie korzystałam i nie wiedziałam że coś takiego jest nawet. Oglądałam fotki w necie i poczytałam artykuły, które przestrzegają przed używaniem takiego gniazda. To i osłonki na łóżeczko oraz podusie, kocyki i zabawki mogą być przyczyną nagłej śmierci łozeczkowej. Na ile w tym prawdy. Nie wiem. Tylko przytaczam słowa z netu.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas śpiworki się nie spisały. A nasza najmlodsza gwiazdeczka potrafiła schować rączki do środka, także przy niej śpiworek był niebezpieczny. Z resztą w śpiochach też chciała się ukryć ;) najlepsze przy niej były body i wąziutkie pajace.

Agulula111 to mnie uspokoilas ż tym bólem bo dopiero miałam się spytać we środę na wizycie:) a i daj oczywiście znać jak było na usg, bo mnie też interesuje jak się czujecie i jak się rozwijają wasze maluchy, także też trzymam za każdą ż was kciuki na wizytach! A co do spania to u mnie jest trochę jazda bo ja do tej pory spalam tylko na brzuchu.. A teraz lepiej mi się śpi na lewym niż na prawym, trochę się boję że w nocy tego nie ko kontroluje i się przewroce na brzuch dlatego blokuje się poduszka, hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja śpię na brzuchu cały czas, póki mi nie przeszkadza.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie w lidlu zawsze jest wszystko 1-2 tyg wczesniej niz w pl i od dzis sa ciazowe ciuchy i staniki i to jeszcze poprzeceniane wiec pilnujcie sobie bo bardzo tanio a jakosc super szczegolnie getry (dzis kupilam te spodniogetry z szyciem z przodu z gory na dol super na zime tylko bierzcie rozmiar mniejsze) oczywiscie nakupilam stanikow i sukienek ale ze tam nie mozna przymierzyc to bralam jak leci i bede oddawac co nie pasuje. Ogolnie przynioslam 3 torby ciuchow

Hej dziewczyny.
Dzis was nadrobiłam - nie byłam na forum w sumie od piątku. Wesele ,poprawiny. Dzis juz ogarnęłam.. Trochę tego było. [emoji6]
Nie będę już się odnosiła do tematów z weekendu - chociaż widziałam że niektóre były bardzo gorąco poruszane. [emoji6]
Co do książek - również czytam "w oczekiwaniu na dziecko ".
Ale jeżeli znacie jeszcze bardzo praktyczne to podajcie tematy - za miesiąc już raczej będę na zwolnieniu więc będę miała.co robić. [emoji16]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze w temacie snu - korzystała ktoras z Was z takiego ala gniazda dla noworodka?
Ja korzystalam z gniazda dla wczesniakow. Ale tylko dlatego ze w szpitalu na inrensywnej terapi noworodka synek w inkubatorze mial i byl przyzwyczajony..
1506952930-aaaaaa.jpeg

0d1yskjot8xw5dpx.png

reklama
Dziewczyny u mnie w lidlu zawsze jest wszystko 1-2 tyg wczesniej niz w pl i od dzis sa ciazowe ciuchy i staniki i to jeszcze poprzeceniane wiec pilnujcie sobie bo bardzo tanio a jakosc super szczegolnie getry (dzis kupilam te spodniogetry z szyciem z przodu z gory na dol super na zime tylko bierzcie rozmiar mniejsze) oczywiscie nakupilam stanikow i sukienek ale ze tam nie mozna przymierzyc to bralam jak leci i bede oddawac co nie pasuje. Ogolnie przynioslam 3 torby ciuchow

Dzięki za info. Ciekawe czy u mnie tez będzie. Na ta chwile nie widzialam zapowiedzi ani w gazetce promocyjnej ani na stronie internetowej.
Mój brzuch w 13t jest juz całkiem widoczny. Jestem ciekawa czy zmieszcze się jeszcze w swoje spodnie :D

Dzisiaj przyszedł Angelsounds. Próbowałam dobre 20 minut. Chcialam się już poddać i spróbować za 2-3 tygodnie, ale udało sie. Pierwszy raz słyszałam serduszko. Fajne uczucie :)

Do góry