reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Jeszcze w temacie snu - korzystała ktoras z Was z takiego ala gniazda dla noworodka?
Nie korzystałam i nie wiedziałam że coś takiego jest nawet. Oglądałam fotki w necie i poczytałam artykuły, które przestrzegają przed używaniem takiego gniazda. To i osłonki na łóżeczko oraz podusie, kocyki i zabawki mogą być przyczyną nagłej śmierci łozeczkowej. Na ile w tym prawdy. Nie wiem. Tylko przytaczam słowa z netu.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas śpiworki się nie spisały. A nasza najmlodsza gwiazdeczka potrafiła schować rączki do środka, także przy niej śpiworek był niebezpieczny. Z resztą w śpiochach też chciała się ukryć ;) najlepsze przy niej były body i wąziutkie pajace.

Agulula111 to mnie uspokoilas ż tym bólem bo dopiero miałam się spytać we środę na wizycie:) a i daj oczywiście znać jak było na usg, bo mnie też interesuje jak się czujecie i jak się rozwijają wasze maluchy, także też trzymam za każdą ż was kciuki na wizytach! A co do spania to u mnie jest trochę jazda bo ja do tej pory spalam tylko na brzuchu.. A teraz lepiej mi się śpi na lewym niż na prawym, trochę się boję że w nocy tego nie ko kontroluje i się przewroce na brzuch dlatego blokuje się poduszka, hehe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja śpię na brzuchu cały czas, póki mi nie przeszkadza.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie w lidlu zawsze jest wszystko 1-2 tyg wczesniej niz w pl i od dzis sa ciazowe ciuchy i staniki i to jeszcze poprzeceniane wiec pilnujcie sobie bo bardzo tanio a jakosc super szczegolnie getry (dzis kupilam te spodniogetry z szyciem z przodu z gory na dol super na zime tylko bierzcie rozmiar mniejsze) oczywiscie nakupilam stanikow i sukienek ale ze tam nie mozna przymierzyc to bralam jak leci i bede oddawac co nie pasuje. Ogolnie przynioslam 3 torby ciuchow

Hej dziewczyny.
Dzis was nadrobiłam - nie byłam na forum w sumie od piątku. Wesele ,poprawiny. Dzis juz ogarnęłam.. Trochę tego było. [emoji6]
Nie będę już się odnosiła do tematów z weekendu - chociaż widziałam że niektóre były bardzo gorąco poruszane. [emoji6]
Co do książek - również czytam "w oczekiwaniu na dziecko ".
Ale jeżeli znacie jeszcze bardzo praktyczne to podajcie tematy - za miesiąc już raczej będę na zwolnieniu więc będę miała.co robić. [emoji16]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze w temacie snu - korzystała ktoras z Was z takiego ala gniazda dla noworodka?
Ja korzystalam z gniazda dla wczesniakow. Ale tylko dlatego ze w szpitalu na inrensywnej terapi noworodka synek w inkubatorze mial i byl przyzwyczajony..
1506952930-aaaaaa.jpeg

0d1yskjot8xw5dpx.png

reklama
Dziewczyny u mnie w lidlu zawsze jest wszystko 1-2 tyg wczesniej niz w pl i od dzis sa ciazowe ciuchy i staniki i to jeszcze poprzeceniane wiec pilnujcie sobie bo bardzo tanio a jakosc super szczegolnie getry (dzis kupilam te spodniogetry z szyciem z przodu z gory na dol super na zime tylko bierzcie rozmiar mniejsze) oczywiscie nakupilam stanikow i sukienek ale ze tam nie mozna przymierzyc to bralam jak leci i bede oddawac co nie pasuje. Ogolnie przynioslam 3 torby ciuchow

Dzięki za info. Ciekawe czy u mnie tez będzie. Na ta chwile nie widzialam zapowiedzi ani w gazetce promocyjnej ani na stronie internetowej.
Mój brzuch w 13t jest juz całkiem widoczny. Jestem ciekawa czy zmieszcze się jeszcze w swoje spodnie :D

Dzisiaj przyszedł Angelsounds. Próbowałam dobre 20 minut. Chcialam się już poddać i spróbować za 2-3 tygodnie, ale udało sie. Pierwszy raz słyszałam serduszko. Fajne uczucie :)

Do góry