reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja mam niestety tylko wane :( w drugiej łazience bedzie prysznic, ale gdzie jeszcze do remontu.. na pewno nie w najbliższym czasie...
ale w wannie kąpię się w gorącej wodzie zawsze, nawet w ciążach, lubię się wygrzać przed spaniem, bo inaczej zasnąć nie umiem.
Ja mam w jednej lazience wanne a w drugiej prysznic i w sumie ta lazienka z wanna to sluzy do mycia glowy (nie lubie pod prysznicem) i troche w niej zrobilismy graciarnie hehe ale wiem ze wanna sie przyda jak malenstwo sie urodzi

reklama
Moje oba uwielbiają ;P Kotka teraz ma materac z kartonika po pizzy ;P Jej ulubiony! A kocur też pudełkiem nie pogardzi ;D Tutaj 2 lata temu ;)
httpsproxy

Czołgista! :D

A moja jedna to uwielbia kazde pydlo i kazda torbe papierowa a druga ostatnio zaakceptowala moje nowe krzeslo
emoji6.png
w zyciu bym nie pomyslala ze bujanie bedzie jej sprawiac radosc
emoji16.png

Nasz też sobie od małego upodobał jedno krzesło i jest okrutnie obdrapane. W sumie trzymamy je tylko ze względu na niego :D Rolka nidgy nie ciągnęło do pudełek, a do toreb zagląda jak wracamy ze sklepu, bo liczy na surowe skrzydełko z kurczaka :D

Jak tak wizyta u gina dziala na psychike.. Przed wizyta czulam sie okropnie wszystko mnie bolało itd a po wizycie nagły przyplyw energi [emoji14] a wystarczyło ze powiedzial ze jest ok wszystko i luteina juz jest wrazie W a nie ze musze lezec i pachniec jak ostatnio
Super wieści [emoji4] teraz już będzie z górki.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez kociara, w domu mam dwa rudzielce.

Ja dzisiaj ja tapetę wzięłam temat pampersów i szukam różnych opinii, jejku co za temat.
Bedziecie kupowaly różne ma początku, żeby przetestować?

Zamierzam usłyszeć to samo - "koniec leżenia" przy następnej wizycie 10.10 [emoji14]
Powoli kończę 1 trymestr, prawie wszystkie objawy, które i tak były delikatne praktycznie ustąpiły. Mam tyle energii, że mogłabym góry przenosić a tu łóżko. Wrrr...
Ja sama ostatnio stwierdziłam, że jak nic złego się nie dzieje to nie będę już leżeć,bo do wizyty bym oszalała.Biore tyle tabletek nawet przeciw krwotoczne, że już przy nich nawet kapki krwi nie ma.Gin tez nie sprecyzowal ile czasu mam leżeć.Oczywiscie nie przemeczam się jeden mały spacer w ciągu dnia, coś tam ogarnę w domu, ale bez dźwignia.Ja miałam plamienia z nadżerki wiec średnio niebezpieczne,ale wiadomo lepiej dmuchać na zimne.Weszlam w drugi trymestr i jestem spokojniejsza.
Kochana nie zapominaj ze ja jestem w irlandii i pierwsze usg panstwowo mam miec ok 20tyg! Wiec wszystkie wizyty mam prywatnie w polskiej przychodni. W uk tez sa polskie przychodnie wiec mozna isc i sprawdzic co i jak

Dzięki za wsparcie:) niestety to nie jest dla mnie takie oczywiste, bo moja historia jest długa i chyba nie będę opowiadać, żeby Was nie smucic. Tutaj forum, żeby się wspierać a nie dolowac ;)
Ważne, że znów walczymy o każdy dzień a ja bardzo cieszę się z każdego wpisu, że u Was wszystko dobrze:-) :)
Też leżę w łóżku, ale już z przerwami, bo plamienia się skończyły.

Pewnie juz ten wątek gdzieś sie przewinąl, ale powiedzcie mi stosujecie sie do tego, że nie powinnyśmy się kąpać w temp. Powyżej 36, 6? Dla mnie to zimna woda :D
Jestesmy tutaj wlasnie po to zeby sie wspierac nawet w tych smutniejszych chwilach [emoji4] jesli czujesz ,ze wygadajac sie nam bedzie Ci lzej to po prostu to zrob [emoji4] Nawet jesli Twoja historia jest dluga to my zapewne i tak ja poczytamy [emoji4]

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

reklama
Dzięki za wsparcie:) niestety to nie jest dla mnie takie oczywiste, bo moja historia jest długa i chyba nie będę opowiadać, żeby Was nie smucic. Tutaj forum, żeby się wspierać a nie dolowac ;)
Ważne, że znów walczymy o każdy dzień a ja bardzo cieszę się z każdego wpisu, że u Was wszystko dobrze:-) :)
Też leżę w łóżku, ale już z przerwami, bo plamienia się skończyły.

Pewnie juz ten wątek gdzieś sie przewinąl, ale powiedzcie mi stosujecie sie do tego, że nie powinnyśmy się kąpać w temp. Powyżej 36, 6? Dla mnie to zimna woda :D
Ja biorę tylko prysznic i raczej to jest gorąca woda, bo nie lubię zimnej.Te delikatne miejsca staram się nie narażać na zbyt długi strumień wody.Z wanny na czas ciąży zrezygnowałam, bo bym się tam tylko wyziebila [emoji4].

Do góry