Dagi89
Fanka BB :)
Jak się zasłania nie chce żeby oglądać jego buzięA oto i maluszek [emoji16]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się zasłania nie chce żeby oglądać jego buzięA oto i maluszek [emoji16]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde a ja 2 kg na minusie niewymiotujac ani razu (nie licząc migrenowego incydentu) [emoji14] wszyscy mówią ze to normalne że kobieta spada z wagi w pierwszych 3 miesiącach a dla mnie to dziwne jeśli nie przytulam się do WC... wtedy bym zrozumiałaA jedyny plus jest taki że mam już 2 kg do przodu[emoji3]
To jest skan 4d? u mnie tak ładnie nie widać
Paulina mówisz że masz 12 t i termin na 15tego.. to może ja też tak późno? Dodać 4 dni i będę w rocznicę ślubu rodziła xD
Kurde a ja 2 kg na minusie niewymiotujac ani razu (nie licząc migrenowego incydentu) [emoji14] wszyscy mówią ze to normalne że kobieta spada z wagi w pierwszych 3 miesiącach a dla mnie to dziwne jeśli nie przytulam się do WC... wtedy bym zrozumiała