reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

To mnie pocieszylas,... :/
Moja szfagierka twierdzi ze przez to ze jej wkuwali się do kregoslupa ma problem z plecami ??
Ale nie wiem czy probuje mnie tylko przestraszyc??
Niestety z tymi plecami to prawda , może się odczuwać bóle pleców , ale podobno to mija .
Ból serio się zapomina i da się przeżyć [emoji16][emoji16] ja się dobrze nastawiam poki co i optymistycznie , zobaczymy za parę miesięcy haha

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To mnie pocieszylas,... :/
Moja szfagierka twierdzi ze przez to ze jej wkuwali się do kregoslupa ma problem z plecami ??
Ale nie wiem czy probuje mnie tylko przestraszyc??
Ja naczytałam się jakiś historii przed pierwsza ciąża że źle podane znieczulenie zewnątrzoponowe może w skrajnych przypadkach prowadzić do parAliżu i tak się przestraszyłam że też rodziła bez znieczulenia i strasznie żałowałam[emoji17] teraz jak będę mieć możliwość to chciałabym wsiąść to znieczulenie[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja naczytałam się jakiś historii przed pierwsza ciąża że źle podane znieczulenie zewnątrzoponowe może w skrajnych przypadkach prowadzić do parAliżu i tak się przestraszyłam że też rodziła bez znieczulenia i strasznie żałowałam[emoji17] teraz jak będę mieć możliwość to chciałabym wsiąść to znieczulenie[emoji5]

Ja myślę, ze ważne by sie nie stresować na zapas i tak co nas czeka to tego nie przewidzimy i nie unikniemy. Trzeba myśleć pozytywnie, a nie zasypywac sie negatywnymi info, bo każdy jest inny i moze przeżyć cos inaczej:).
Poza tym cieszmy sie naszymi rosnącymi w brzuszku pociechami zamiast zamawiać tym co bedzie..;)

Ja myślę, ze ważne by sie nie stresować na zapas i tak co nas czeka to tego nie przewidzimy i nie unikniemy. Trzeba myśleć pozytywnie, a nie zasypywac sie negatywnymi info, bo każdy jest inny i moze przeżyć cos inaczej:).
Poza tym cieszmy sie naszymi rosnącymi w brzuszku pociechami zamiast zamawiać tym co bedzie..;)
Tak też zrobię[emoji6] teraz niecierpliwie czekam na pierwsza wizytę u gin aby zobaczyć bijące serduszko - albo dwa serduszka[emoji12] potem pewnie od wizyty do wizyty i oczekiwanie na stwierdzenie chłopiec czy dziewcZynka[emoji2] a właśnie ... któraś podejrzewa że może mieć w brzuszku bliźnięta? U mnie w rodzinie z każdej strony są bliźniaki więc u mnie istnieje taka możliwość[emoji2]

A ja momo, ze fatalnie znioslam porod i na sama mysl mam ciarki to nigdy nie zdecydowalabym sie na cesarke bez wskazan. Mam tez nadzieje, ze takich wskazan miec nie bede. A boje sie, bo mowia, ze drugie dziecko zawsze jest wieksze [emoji15] Tylko tym razem chce znieczulenie!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

lucky nie podejzewam blizniakow i chyba bym sie zalamala jak by sie trafily [emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja bym poszła na kolanach do Częstochowy! Tak bym chciala mieć bliźniaki;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nas w domu jest 4 - ja jestem najstarsza, mam siostry bliźniaczki i jeszcze brata. Moja mama mówiła że Pierwszy rok to była dla niej katorga ale mniej więcej od 3rż super bo nie potrzebowały innych dzieci do zabawy[emoji5] chociaż gdyby ktoś dał jej wybór to wolałaby rok po roku niż na raz[emoji6]

Ja też liczę że będzie jedna dzidzia bo u nie to mąż się załamie[emoji12] córka do 2l była tak wymagającym dzieckiem że ciepła kawę to tylko w pracy piłam już nie mówiąc że chodziliśmy jak zombie[emoji12]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nas w domu jest 4 - ja jestem najstarsza, mam siostry bliźniaczki i jeszcze brata. Moja mama mówiła że Pierwszy rok to była dla niej katorga ale mniej więcej od 3rż super bo nie potrzebowały innych dzieci do zabawy[emoji5] chociaż gdyby ktoś dał jej wybór to wolałaby rok po roku niż na raz[emoji6]

Ja tak się długo starałam o syna i teraz o ciążę że dwójka by była marzeniem!

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pomyślcie jeszcze o "herbacie" roiboos. Napój zupełnie bez teiny i kofeiny. Dozwolony w ciąży. Poczytajcie i poszukajcie czy wam odpowiada.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry