reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Mnie też nachodzą takie myśli , jeszcze wczoraj mówiłam, że nie wiadomo co będzie , że to początek , że wszystko może się stać itd , ale staram się nie zamartwiać a bardziej działać w tą drugą stronę poprostu , tym bardziej że cierpię na zaburzenia lękowe ... Jak popłynę w tą zła stronę to już po mnie ... Co ma być to będzie ...

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też nachodzą takie myśli , jeszcze wczoraj mówiłam, że nie wiadomo co będzie , że to początek , że wszystko może się stać itd , ale staram się nie zamartwiać a bardziej działać w tą drugą stronę poprostu , tym bardziej że cierpię na zaburzenia lękowe ... Jak popłynę w tą zła stronę to już po mnie ... Co ma być to będzie ...

Dokładnie... Ja wczoraj miałam jakiś atak.paniki aż mi tchu brakło... jeszcze ja biorę ta metformine a zdania są bardzo podzielone co do jej brania lub odstawienia w ciąży... zrobiłam najgorsze co mogłam czyli zaczęłam czytać w Internecie. Oczywiście ta poronila po odstawieniu tej obumarlo... panika.... Ale w Internecie można znaleźć wszystko...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko dobrze może być. Kazda z nas jest we wczesnej ciąży.
A ja już wózek, łóżeczko, przewijak wybralam[emoji85][emoji85][emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja staram się nie myśleć o porodzie.Bedzie co ma być.Byle dzidzia była zdrowa.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie... Ja wczoraj miałam jakiś atak.paniki aż mi tchu brakło... jeszcze ja biorę ta metformine a zdania są bardzo podzielone co do jej brania lub odstawienia w ciąży... zrobiłam najgorsze co mogłam czyli zaczęłam czytać w Internecie. Oczywiście ta poronila po odstawieniu tej obumarlo... panika.... Ale w Internecie można znaleźć wszystko...

Tak, tak znam to .... Przez to czytanie doprowadziłam się do takiego stanu , że nawet mi się przypominać nie chce ... Staram się już tego nie robić , chociaż nie zawsze wychodzi niestety [emoji20]

Oj ja też sobie tym czytaniem krzywdę zrobiłam.Bralam bromergon 2 tygodnie przed zajściem ze względu na hiperprolaktymenie.Odrazu po zrobieniu bety byłam na wizycie i lekarz kazał odstawić.No to weszłam na neta i pisze nie powinno się gwałtownie odstawić,bo może dojść do poronienia.Niby biorę ta luteine,ale i tak milion myśli, a co jak ciąża obumarla,a ja ją ta luteina podtrzymuje przed wydalaniem.No masakra jakaś jak to sobie można na wkrecac do głowy. Pewnie jak bym mdłości miała jakieś to by było inaczej, a tu żadnych mdłości, zachcianek,nadmiernego apetytu.Jak bym w ciąży nie była, a tu zaraz początek 6 tygodnia.Przed strata w styczniu całkiem inaczej się czułam.Wizyta dopiero 10, a tu tyle dni jeszcze.

Ja się cieszę z mdłości, bo przynajmniej wiem ze beta rośnie... w poprzedniej ciąży jak jednego dnia nie mialam mdlosci to okazało się że beta spada i na drugi dzień poronilam [emoji36] dzisiaj właśnie robię powtórke z bety i za tydzień przed wizytą tez mam zrobić zeby zobaczyc jak przyrasta

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę jak ja wam zazdroszczę tej pewności... Ja się strasznie martwię o utrzymanie ciąży...

Ja mam to samo,najdalej jak siegam myślami to do kolejnego dnia.I ciesze się z każdego kolejnego,ze jest za mna ,mam nadzieje,ze uda mis się utrzymać te ciaze tym razem.

Ja się cieszę z mdłości, bo przynajmniej wiem ze beta rośnie... w poprzedniej ciąży jak jednego dnia nie mialam mdlosci to okazało się że beta spada i na drugi dzień poronilam [emoji36] dzisiaj właśnie robię powtórke z bety i za tydzień przed wizytą tez mam zrobić zeby zobaczyc jak przyrasta

Ja się boję sprawdzać chyba wole żyć w nieświadomości do 10. Oj ciężko będzie na wizycie dobrze, że w miarę wczesna godzina.

reklama

Ja oprócz powiększonych piersi nie mam zadnych specjalnych objawow.Zastanawiam się czy Wam tez burczy dziwnie w brzuchu ,jakby bulgocze .

Do góry