a_gdyby_tak
Fanka BB :)
A ja bym chciała bliźnięta. Byłoby zabawnie...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja z jednej strony chciałabym dziewczynkę co byłoby łatwiej tzn z jednym pokojem ubraniami i w ogóle ekonomicznej[emoji6] ale myśl o tym że mogłabym mieć córeczkę i synka też jest super tak że jest mi bez różnicy ale nie mogę się doczekać aby się dowiedZieć i myśleć nad imieniem[emoji2] właściwie to już mysle[emoji12]Ja chciałam mieć bliźniaki w pierwszej ciąży , ale teraz już nie chce , wolę jedno i wogole mam przeczucie że to chłopak kolejny
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę jak ja wam zazdroszczę tej pewności... Ja się strasznie martwię o utrzymanie ciąży...No ja z jednej strony chciałabym dziewczynkę co byłoby łatwiej tzn z jednym pokojem ubraniami i w ogóle ekonomicznej[emoji6] ale myśl o tym że mogłabym mieć córeczkę i synka też jest super tak że jest mi bez różnicy ale nie mogę się doczekać aby się dowiedZieć i myśleć nad imieniem[emoji2] właściwie to już mysle[emoji12]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Postarajcie się myśleć pozytywnie[emoji5] każda z nas martwi się aby wszystko było ok z ciąża a potem z maluszkiem - tylko zamartwianie się nie służy naszym dzieciom. Takie myślenie o pluci imieniu itp bardzo pomaga [emoji5] odgania negatywne myśli- przynajmniej w moim przypadku[emoji5]Kurczę jak ja wam zazdroszczę tej pewności... Ja się strasznie martwię o utrzymanie ciąży...
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie byla mniejsza o 300gramA ja momo, ze fatalnie znioslam porod i na sama mysl mam ciarki to nigdy nie zdecydowalabym sie na cesarke bez wskazan. Mam tez nadzieje, ze takich wskazan miec nie bede. A boje sie, bo mowia, ze drugie dziecko zawsze jest wieksze [emoji15] Tylko tym razem chce znieczulenie!
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, bolą. Zresztą skutków ubocznych jest dużo więcej. Nie starsze.To mnie pocieszylas,... :/
Moja szfagierka twierdzi ze przez to ze jej wkuwali się do kregoslupa ma problem z plecami ??
Ale nie wiem czy probuje mnie tylko przestraszyc??
Nie ma za co , tylko pamietaj nie za mocna
To pocieszajace [emoji3]U mnie byla mniejsza o 300gram
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też bym chciała bliźnięta!!A ja bym poszła na kolanach do Częstochowy! Tak bym chciala mieć bliźniaki
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy porod od skurczow do urodzenia trwal pelna rowna dobę[emoji36] drugi szesc razy mniej[emoji41] i zeby było smieszniej to nawet nie wiedziałam przy drugim porodzie ze wody mi odeszły! Dopiero polozna mnie uświadomiła na izbie ze wody mi odeszly,a ja nawet nie wiedziałam[emoji23]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie wskazaniem jest to jak wyglądał poprzedni poród. Niestety powinna być w tamtym przypadku cesarka. A miała być bo przez miesiąc było takie wskazanie.A ja momo, ze fatalnie znioslam porod i na sama mysl mam ciarki to nigdy nie zdecydowalabym sie na cesarke bez wskazan. Mam tez nadzieje, ze takich wskazan miec nie bede. A boje sie, bo mowia, ze drugie dziecko zawsze jest wieksze [emoji15] Tylko tym razem chce znieczulenie!
lucky nie podejzewam blizniakow i chyba bym sie zalamala jak by sie trafily [emoji6]