reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Płeć dopiero po 16tyg można poznać, no chyba że chcemy wierzyć w chlopca a po miesiącu zmieni się nam w dziewczynke [emoji6]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Ja jestem na innej grupie i dużo dziewczyn poznalo wcześniej.Poprostu bobas się tak obrócił, że wywalił klejnoty i nie było wątpliwości.Duzo zależy od sprzętu jakim dysponuje lekarz i jego umiejętności .Moj gin ma słaby to i w 20 będzie ciężko.Wiadomo z dziewczynki może powstać chłopak, ale klejnoty w dziewczynkę się nie zmienią.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

U dziadka też:D Mój przyrodni brat ma 2 synów więc tata stwierdził, że on teraz chce wnuczkę. Mi to tam nie przeszkadza jakoś, im dalej będą od tego dziecka tym lepiej dla niego. Wystarczy, że mi zatruwali dzieciństwo, jemu nie muszą :) Bardzo mnie za to ciekawi jak mój brat będzie nastawiony do dziecka. Na razie też o nic nie pyta i w ogóle tylko mnie wozi wszędzie jak go poproszę. W rodzinie nie ma innych bobasów więc nie wiem jak on z dziećmi [emoji14] Udaje twardziela że nawet kotów nie lubi, ale jak jakiś podejdzie to głaszcze ;D
Ja mam sporą rodzinę od teściów to będzie czwarty wnuk/wnuczka, bo szwagierka z trzecim w ciąży i moje bobo.Rodzice będą mieć dopiero drugiego, bo tylko siostra się dorobila z trójki rodzeństwa i moje w drodze.

widać duży sprzęt miał ;D
[emoji23] [emoji23]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja jestem na innej grupie i dużo dziewczyn poznalo wcześniej.Poprostu bobas się tak obrócił, że wywalił klejnoty i nie było wątpliwości.Duzo zależy od sprzętu jakim dysponuje lekarz i jego umiejętności .Moj gin ma słaby to i w 20 będzie ciężko.Wiadomo z dziewczynki może powstać chłopak, ale klejnoty w dziewczynkę się nie zmienią.

Któraś z dziewczyn wrzucila jak wygladaja narzady w 11tyg i do 13-14tygodnia ich ksztalt zbytnio się nie zmienia.... u mojej znajomej syn okazal sie corka dzień prZed porodem, u kuzynki dopiero po porodzie okazalo sie ze chlopiec ktory zostal stwierdzony w 14tyg jest jednak słodką dziewczynką[emoji23]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Do góry