reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja chyba mam mieć ten test pappa też ale czy w Polsce to coś zmienia? Ciążę chyba i tak trzeba donosić na przymus? Nie chcę nikogo obrazić tym pytaniem bo to już rzecz czysto światopoglądowa

nie, nie ma przymusu. są 3 przypadki kiedy można dokonać aborcji.

mi też przysługuje niby ten test papa, po 35 rż, ale nie zdecydowałam się, bo to I tak nic dla mnie nie zmienia.

e to i tak Cie przebijam ja termin cesarki bede miala ok 10 kwietnia a prenatalne w 14 tygodniu dopiero 10 pazdziernika!

no sek w tym ze nie ....w uk robia 11 -14tydzien( a konkretnie 13 tydz i 5 dzien) a ja bede 13t 3 dzien czyli w 14tym tygodniu bo 13 skonczony :( ale wolalabym blizej tej dolnej granicy a nie na sam koniec...
No to ja bede w 13t0d

Ja chyba mam mieć ten test pappa też ale czy w Polsce to coś zmienia? Ciążę chyba i tak trzeba donosić na przymus? Nie chcę nikogo obrazić tym pytaniem bo to już rzecz czysto światopoglądowa.
Tu chodzi o to ze jezeli cos bedzie nie tak to mozna dziecku pomoc jeszcze w brzuchu albo lekarze moga byc przygotowani zeby sie zajac zaraz po porodzie. Ja robie pappa mimo ze oczywiscie sie boje

Ja chyba mam mieć ten test pappa też ale czy w Polsce to coś zmienia? Ciążę chyba i tak trzeba donosić na przymus? Nie chcę nikogo obrazić tym pytaniem bo to już rzecz czysto światopoglądowa.
No właśnie u mnie to nic nie zmienia, bo nie potrafiła bym odebrać swojemu dziecku życia, bo jest chore.Przyjmiemy je z mężem takie jakie jest.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry