reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
1505591524-aaaaaa.jpeg

Tak wyglądają narządy w 11 tc. Bardzo odważny lekarz, że pokusił się określenia :)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobre zdjęcia[emoji6]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Dziewczyny ale zamotalyscie mi w glowie. No i mozecie miec racje z tego co mowicie. On mi powiedzial ze jajeczka widac ale powiedzial ze na 100% dopiero za jakis czas bedzie widac. Kurde kuleczki byly na 100% biale tak to przynajmniej wygladalo. Myslalam ze uchwyci je na zdjeciu ale nie zrobil.

Dziewczyny jestem w szoku! Jak on strasznie urosl w 2 tyg od ostatniego usg! No i na 99% chlopczyk[emoji7][emoji7][emoji7] pokazal sie pieknie i centralnie jajeczka bylo widac[emoji4] ale oczywiscie lekarz jeszcze mowil ze dopiero za jakis czas na 100% potwierdzi. Ale jakie ma nogi dlugie! I jak sie ruszal caly czas no i na koniec nogi skrzyzowal[emoji4][emoji7][emoji7][emoji7]
Uwielbiam takie radosne wiadomości :) gratuluję :)
Najważniejsze żeby wszystko ok z maluszkiem było:)

czesc dziewczyny.
kinesio tasme dzis bede probowac na ten moj kregoslup...no i chyba w poniedzialek bede musiala dzwonic do gp o przedluzenie zwolnienia...:( o ile w piatek po 3 dniach odpoczywania bylo lepiej tak wczoraj nie wiedziec czemu -gorzej ( mysle ze zmiana pogody)
ja nawet bym poszla do pracy ale tak jak mowi moja kumpela no i po co??? finansowo nie robi mi to roznicy a i zadnych nieprzyjemnosci miec nie bede miala.... wczorak przypadkiem weszlam w cos na yotube i pokazaly mi sie filmiki maluszkow ktore przestaly rosnac lub serduszka bic przestaly...masakra!!!

czesc dziewczyny.
kinesio tasme dzis bede probowac na ten moj kregoslup...no i chyba w poniedzialek bede musiala dzwonic do gp o przedluzenie zwolnienia...:( o ile w piatek po 3 dniach odpoczywania bylo lepiej tak wczoraj nie wiedziec czemu -gorzej ( mysle ze zmiana pogody)
ja nawet bym poszla do pracy ale tak jak mowi moja kumpela no i po co??? finansowo nie robi mi to roznicy a i zadnych nieprzyjemnosci miec nie bede miala.... wczorak przypadkiem weszlam w cos na yotube i pokazaly mi sie filmiki maluszkow ktore przestaly rosnac lub serduszka bic przestaly...masakra!!!
Nie wracaj do pracy jak nie musisz. Ja to bym chciala byc na L4 no ale nie mozliwe tp jest. Tyle dobrze ze pracuje w domu i obcielam o polowe czas pracy.
Jak sie nauczysz kleic te tasmy to daj mi znac bo ja sie tez obawiam krehoslupu a tasme mam w domu bo m zostalo wiec jak co bede tez kleic. A jak brzuch bedzie wieksxy to mozna gp na tasmach podtrzymywac

bedeprobi
Nie wracaj do pracy jak nie musisz. Ja to bym chciala byc na L4 no ale nie mozliwe tp jest. Tyle dobrze ze pracuje w domu i obcielam o polowe czas pracy.
Jak sie nauczysz kleic te tasmy to daj mi znac bo ja sie tez obawiam krehoslupu a tasme mam w domu bo m zostalo wiec jak co bede tez kleic. A jak brzuch bedzie wieksxy to mozna gp na tasmach podtrzymywac
bede probowac ale z tego co widze to albo I , X,Y tylko takie kombinacje wchodza w gre. ja mam tez mocno zlokalizowany ten bol -staw biodrowo krzyzowy prawa strona. swoha droga od yego boli mnie caly kregoslup bo staram sie chronic podswiadomie plus prawa stopa i kolano kolano :( ja wigoke brzucha nie podtrzymywalam niczym i tego pasa po ciazy tez nie nosilam ale moze to fart poprostu ze nie bylo potrzebne ;)

No ja sie zastanawiam.czy jak brzuchvbedzie duzy to nie kupic takiego pasa z szelkami co pod brzuchem idzie i na ramiona sie zaklada bo sie boje ze moj krrgoslup nie wytrzyma. Ale widzialam ze tasmy mozna kleic tak jakby szelki i pod brzuch

reklama
U mnie znowu plamienia, a dopiero w środę mnie wypisali ze szpitala.Jestem juz tym załamana w czwartek lekarz mnie badał wszystko ok w piątek prenatalne tez, a dziś znowu krew leci,a nic takiego nie robiłam.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry