reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Kurcze zaluje ze nie wyszlam za ginekologa.. Albo ze nie mozna miec swojego wlasnego usg w domu :(
Zawsze można kupić detektor tętna płodu ;)

Hej laseczki :)
U mnie też czarnowidztwo pełna para ;)
To chyba taki urok ciążowy. Ja prawie zawsze wymiotowałam przed wizytami a teraz będzie wymiotowanie razy dwa ;)

Z wymianą kontaktów to chyba troszkę za wcześnie ;)
Chociaż przy ostatniej ciąży zrobiłyśmy sobie grupę na FB i do tej pory się trzymamy razem :) już ponad trzy lata :)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zawsze można kupić detektor tętna płodu ;)

Hej laseczki :)
U mnie też czarnowidztwo pełna para ;)
To chyba taki urok ciążowy. Ja prawie zawsze wymiotowałam przed wizytami a teraz będzie wymiotowanie razy dwa ;)

Z wymianą kontaktów to chyba troszkę za wcześnie ;)
Chociaż przy ostatniej ciąży zrobiłyśmy sobie grupę na FB i do tej pory się trzymamy razem :) już ponad trzy lata :)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem wiem na koniec miesiaca planuje kupić po kolejnej wizycie u gina.. Teraz to nawet za szybko chyba

Dobry dziewczyny .

Ja fiksuje , jutro mam pierwsze USG , a ostatnio na wizycie z położna stwierdziłam że nie chce badań na zespół Downa , a wczoraj jednak zmieniłam decyzję i chce , myślicie że da się to odkręcić [emoji24]

IsabellaSimon powodzenia na wizycie u Gp , mam nadzieję że coś wymyśli ...

Ja też muszę się wybrać . Mam takie problemy z jelitami , za przeproszeniem nie mogę zwyczajnie się wypierdziec , jest to tak męczące że aż flaki mnie bolą, do tego budzę się aż w nocy , żeby iść na kibelek i chodź trochę sobie ulżyć.
Lykam Espumisan , kupiłam probiotyki ... Dupa, dupa ...

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam patent - zastosowany wczoraj - działa jak ta lala- kukurydza gotowana - taka w kolbie, jesz i najpóźniej następnego dnia jesteś szczęśliwym człowiekiem :-) u mnie metoda niezawodna, bezpieczna i smaczna :-) polecam kukurydzę z puszczy mariańskiej na to masełko i sól.

Jestem po usg. Dzidziol Ok.

reklama
Według usg dzidzia jest 3 dni mlodsza (usg tydzien temu)

Czy któras tak ma za jej ginekolog przyjmuje tylko raz w tygodniu?
Ja mam swojego (ufam mu) a przyjmuje tylko w srody a na dodatek teraz do 27 ma urlop :(
Ja też mam ginekolog, która przyjmuje podobnie jak u Ciebie. Raz w tygodniu w środy.
Bynajmniej w tej poradni do której chodzę, bo wiem że ma Tez gdzieś dalej swoją klinikę. Więc w razie czego wiem gdzie ja szukać. [emoji6][emoji13]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry