reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
A ja Wam sie pożale.
Jak m wczoraj wracal do domu to mu pisze zeby stana w polskim sklepie i kupil mi sledzie po gizycku w sloiku bo taka mialam ochote na takiego miesistego grubego sledzia.
A on mi koreczki przywiozl bo nie doczytal slowa sloik bo tak sie skupil ze ma byc po gizycku... taki mialam niedosyt...
I teraz to mi juz tych po gizycku sie odechcialo ale chodza za mna takie zwykle matiasy z cebulka i smietana
Ja już zaliczyłam ale dziś z cebulką....pychota [emoji41]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A robilyscie kalafiora z majonezem i ogorkiem kwaszonym? Wypas [emoji6] niebo w gebie [emoji4] bardzo mi smakuje, ale poki co niesamowita ochote mam na owoce [emoji526][emoji525][emoji524][emoji519][emoji529][emoji521][emoji523][emoji531][emoji520][emoji525][emoji526][emoji526][emoji526] [emoji3]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
To taka sałatka????

Ja z owoców to jabłuszka . Ciągle mnie mdli tym samym nie wiem na co mam ochotę. Jem co popadnie i albo mi smakuje albo nie. Dobrze mi idą kanapki z serem żółtym. U nas jutro szkoła przedszkole....viezki dzien

Czy tylko ja tu nie spie? Poszlam godzine temu do wc i wybilam korki w calym domu[emoji21] tak sie strasznie przestraszylam jak mi zarowka blysla ze prawie sie rozbeczalam... i nie moge teraz zasnac...

reklama
Czy tylko ja tu nie spie? Poszlam godzine temu do wc i wybilam korki w calym domu[emoji21] tak sie strasznie przestraszylam jak mi zarowka blysla ze prawie sie rozbeczalam... i nie moge teraz zasnac...
Dotrzymam Ci towarzystwa[emoji6] ja budzę się koło 5 jak m wstaje do pracy i juz zasnac nie moge[emoji53] no i zaczynam szykować się do pracy.
Nie dziwię się że się przestraszyłaś jak wywaliło korki - ta ciemność o tej godzinę daje dodatkowe efekty[emoji6]

Miłego dnia dziewczyny[emoji2]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry