reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Mmm taki kalafior musi byc pycha [emoji7]
A ten śledzik to niestety też jak łosoś wędzony - z umiarem, bo to też surowa ryba... [emoji6] chociaz ja tez zjadłam kilka koreczków w piątek.

Ja dzis tort kończyłam rano, bo roczek synka dziś robimy.
Teraz melona do sałatki kroiłam to pewnie z pol zjadłam [emoji12]

reklama
U mnie rosół wstawiony, kalafior tez się gotuje, mięso marynuje i zaraz idę na drzemke :D ja póki co z owoców to jest w dużych ilościach pomarańcza po reszcie mi niedobrze...

Hej dziewczyny dzisiaj zauważyłam dziwny objaw. Czuje się dobrze, rano miałam w prawym boku jakby jajniku lub wyrostku ostry kilku sekundowy ból i przeszedł. A teraz w toalecie na papierze toaletowym zauwazylam ze mam taki bialawy sluz z lekko rozowa wydzielina. Mam duphaston moze wziac na wszelki wypadek i w poniedzialek do lekarki sie zglosic?

p19ucsqvuw48q4zt.png

Hej dziewczyny dzisiaj zauważyłam dziwny objaw. Czuje się dobrze, rano miałam w prawym boku jakby jajniku lub wyrostku ostry kilku sekundowy ból i przeszedł. A teraz w toalecie na papierze toaletowym zauwazylam ze mam taki bialawy sluz z lekko rozowa wydzielina. Mam duphaston moze wziac na wszelki wypadek i w poniedzialek do lekarki sie zglosic?

p19ucsqvuw48q4zt.png
Wydaje mi się że nie zaszkodzi wsiąść? A masz możliwość zadzwonić do gin i się skonsultować?

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

p19ucsqvuw48q4zt.png
Wez

reklama
A zplanow obiadowych to w koncu wymyslilam ze dusze polrdwiczki w sosie wlasnym(mial byc indyk ale nie bylo) i zrobilam czerwona kapuste a m robi kluski slaskie [emoji16]

Do góry