reklama
Nie dziwię sie[emoji53] a próbowałaś wypić ciepła melise - mi pomaga gdy nie mogę usnąć[emoji4]O fsjnie ze nie jestem sama[emoji16] u mnie dopiero przed 5...
Ja ogolnie sie budze w nocy od kilku tygodni ale dzis to sie na prawde wystraszylam.. pierwsze to pomyslalam czy mnie prad nie kopnal i czy z dzidzia wszystko ok...
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
SOMEONE
Fanka BB :)
Tak to taki rodzaj salatki [emoji3]To taka sałatka????
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Nie moge juz bo na badanie krwi ide na 9 rano i mocz oddaje to go teraz trzymam bo w nocy sikalam i chce jak najdluzej wytrzymac terazNie dziwię sie[emoji53] a próbowałaś wypić ciepła melise - mi pomaga gdy nie mogę usnąć[emoji4]
Znam ten ból[emoji12] ja w nocy chodzę ok.3-4 razy sikać i jak miałam rano nasikac di kubeczka to nie miałam już co[emoji12] doszedł stres że będę musiała dwa razy do przychodni jeździć ale wzięłam kubeczek że sobą i w przychodni zrobiłam[emoji23] i tak usłyszałam że nie wiadomo czy do badań wystarczy ale na szczęście starczyło[emoji2]Nie moge juz bo na badanie krwi ide na 9 rano i mocz oddaje to go teraz trzymam bo w nocy sikalam i chce jak najdluzej wytrzymac teraz
Trzymam kciuki za spotkanie i życzę żeby położna okazała się prawdziwym aniołem[emoji4]Dobry . Ja dziś mam pierwsze spotkanie z położna .
Odkąd wróciłam z Polski nie umiem się tu odnaleźć , normalnie dół , dół i dół .
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
I nie dołuj się masz nas[emoji4]
Blackberry
Dobry . Ja dziś mam pierwsze spotkanie z położna .
Witaj w klubie - nie wiem co się ze mną dzieje, ale jestem zdołowana na maksa. Wszystko mnie przeraża. Mąż się pyta - ale konkretnie co? Konkretnie wszystko! Młody poszedł do przedszkola, ja zaraz do pracy i zastanawiam się jak się nie porzygać na biurko. Od soboty czuję się strasznie. Wczoraj wieczorem zaliczyłam mega długie spotkanie z muszlą. Wybaczcie obrazowość - cały przełyk miałam podrażniony przez kwasy żołądkowe. Pamiętajcie, że w takim przypadku pomaga trochę zimnego mleka. Mnie wczoraj pomogło, bo tak piekło, że chyba bym nie usnęła. Ledwo wstałam i powtórka z rozrywki...
joabab
O tak , tak ... Mnie też wszystko ... Ciągle chodzę zestresowana , o wszystko dosłownie . W Polsce mi nic nie było , tu od rana odruch wymiotny i wogole ehhhhWitaj w klubie - nie wiem co się ze mną dzieje, ale jestem zdołowana na maksa. Wszystko mnie przeraża. Mąż się pyta - ale konkretnie co? Konkretnie wszystko! Młody poszedł do przedszkola, ja zaraz do pracy i zastanawiam się jak się nie porzygać na biurko. Od soboty czuję się strasznie. Wczoraj wieczorem zaliczyłam mega długie spotkanie z muszlą. Wybaczcie obrazowość - cały przełyk miałam podrażniony przez kwasy żołądkowe. Pamiętajcie, że w takim przypadku pomaga trochę zimnego mleka. Mnie wczoraj pomogło, bo tak piekło, że chyba bym nie usnęła. Ledwo wstałam i powtórka z rozrywki...
Przytulam ....
reklama
kredka82
A myslalas o powrocie do pl? Ja bardzo chce wrocic.. postanowilismy ze do 2 lat zjedziemy (juz nam 10 minelo tu)Dobry . Ja dziś mam pierwsze spotkanie z położna .
Blackberry mam nadzieje ze bedziesz miala lepszy dzien
Ostatnio edytowane przez moderatora: