reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Haha [emoji23]
Też nie wiedziałam , któraś dziewczyna mi napisała ( sorki, nie pamiętam ) że trzeba nacisnąć na posta i będzie taki ołówek i wtedy trzeba go wcisnąć i gotowe .
Ale wytłumaczyłam haha

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
To ja

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O proszę
Whalley Range
Czemu się przeprowadziliscie ?

Mój mąż na rok przeprowadził sie dla mnie do Manchesteru, długo przed małżeństwem oczywiście :) ale bylo nam ciasno i drogo wiec wróciliśmy w jego tereny i jest super... Nie za bardzo znam Twoje okolice, ja mieszkałam na Didsbury, Stockport, Wilmslow, Cheadle przez ten cały czas w Manchesterze wiec generalnie poludnie Manchesteru:)

Disbury nie daleko [emoji16] do Stockport jeżdżę na zakupy bo wolę niz do centrum , a w cheadle mam koleżankę i bardzo mi się tam podoba . Fakt ... coraz drożej tu [emoji21] a nas chyba jeszcze przeprowadzka będzie czekać

Hej. Witam Was wszystkie kwietniowe mamusie ;) jestem mama 4letniego Kubusia, a przedwczoraj dowiedziałam się że najprawdopodobniej jeszcze mama malej fasolki ;) o maleństwo staramy się ponad 3 lata. Niestety mam pcos co bardzo utrudnia sprawę. W kwietniu przeszłam ciążę biochemiczna co bardzo źle przeżyłam... Ale przedwczoraj obudziłam się i zaczęłam wymiotować ;) szybko po test i była ładna kreska (dzień spodziewanej miesiaczki) odrazu lekarz i odrazu l4 że względu na stratę. Ale pani doktor mówiła że macica pięknie przygotowana do utrzymania maleństwa i tym razem wszystko powinno być ok. Z objawów to spalabym cały dzień i mam duże mdłości co podobno jest fajne bo hormon wzrasta..

Witaj [emoji5] Gratuluje i spokojnej ciazy zycze!

A my zrobiliśmy dzidziusia w noc poślubna ( wiemy na sto procent) bo to była jedyna okazja... Trochę mojej rodziny mieliśmy w domu tydzień po ślubie ... Wiec do zbliżenia nie bylo szans...tylko w ta magiczna noc tuz po ślubie... Planowaliśmy starac sie po ślubie ale nie przypuszczalismy że to nastapi tak szybko... Taki Nasz Mały Cud... :)
Wow, super[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, potwierdzam. Ten z rossmana jest jakiś inny ;) On wyszedł normalnie a jakiś inny z apteki z ledwo widoczną drugą kreską
Sprobuje ten rossmannowski, bo sie zaczelam stresowac, a do wizyty daleko.
Witaj [emoji5] Gratuluje i spokojnej ciazy zycze!

Wow, ale Wy produkujecie, chyba nie nadaze [emoji6]
A teraz pytanie z innej beczki: Pijecie kawe? Bo ja pije jedna dziennie taka slaba z duza iloscia mleka. W piprzedniej ciazy tez tak robilam. Co myslicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A teraz pytanie z innej beczki: Pijecie kawe? Bo ja pije jedna dziennie taka slaba z duza iloscia mleka. W piprzedniej ciazy tez tak robilam. Co myslicie?

Pije latte [emoji3]codziennie od 1 do 3.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Robię dokładnie tak samo[emoji5] zredukowalam kawę do jednej dziennie i takiej właśnie słabszej[emoji5] w poprzedniej ciąży lekarka pozwoliła[emoji1]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie piłam kawy wcale. I teraz tez nie zamierzam :) choć jak mnie najdzie ochota to zrobię sobie zbożową. Herbatę czarną póki co odpuszczam bo zarówno teraz jak i na początku pierwszej ciąży zupełnie mi nie smakowała :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A powiedzcie czy pijecie zielona herbatę? Ja do tej pory zawsze piłam na śniadanie ale teraz odpuściłam bo gdzieś wyczytałam że wypłukuje witaminy.

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry