reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Haha [emoji23]
Też nie wiedziałam , któraś dziewczyna mi napisała ( sorki, nie pamiętam ) że trzeba nacisnąć na posta i będzie taki ołówek i wtedy trzeba go wcisnąć i gotowe .
Ale wytłumaczyłam haha

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
To ja

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O proszę
Whalley Range
Czemu się przeprowadziliscie ?

Mój mąż na rok przeprowadził sie dla mnie do Manchesteru, długo przed małżeństwem oczywiście :) ale bylo nam ciasno i drogo wiec wróciliśmy w jego tereny i jest super... Nie za bardzo znam Twoje okolice, ja mieszkałam na Didsbury, Stockport, Wilmslow, Cheadle przez ten cały czas w Manchesterze wiec generalnie poludnie Manchesteru:)

Disbury nie daleko [emoji16] do Stockport jeżdżę na zakupy bo wolę niz do centrum , a w cheadle mam koleżankę i bardzo mi się tam podoba . Fakt ... coraz drożej tu [emoji21] a nas chyba jeszcze przeprowadzka będzie czekać

Hej. Witam Was wszystkie kwietniowe mamusie ;) jestem mama 4letniego Kubusia, a przedwczoraj dowiedziałam się że najprawdopodobniej jeszcze mama malej fasolki ;) o maleństwo staramy się ponad 3 lata. Niestety mam pcos co bardzo utrudnia sprawę. W kwietniu przeszłam ciążę biochemiczna co bardzo źle przeżyłam... Ale przedwczoraj obudziłam się i zaczęłam wymiotować ;) szybko po test i była ładna kreska (dzień spodziewanej miesiaczki) odrazu lekarz i odrazu l4 że względu na stratę. Ale pani doktor mówiła że macica pięknie przygotowana do utrzymania maleństwa i tym razem wszystko powinno być ok. Z objawów to spalabym cały dzień i mam duże mdłości co podobno jest fajne bo hormon wzrasta..

Witaj [emoji5] Gratuluje i spokojnej ciazy zycze!

A my zrobiliśmy dzidziusia w noc poślubna ( wiemy na sto procent) bo to była jedyna okazja... Trochę mojej rodziny mieliśmy w domu tydzień po ślubie ... Wiec do zbliżenia nie bylo szans...tylko w ta magiczna noc tuz po ślubie... Planowaliśmy starac sie po ślubie ale nie przypuszczalismy że to nastapi tak szybko... Taki Nasz Mały Cud... :)
Wow, super[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, potwierdzam. Ten z rossmana jest jakiś inny ;) On wyszedł normalnie a jakiś inny z apteki z ledwo widoczną drugą kreską
Sprobuje ten rossmannowski, bo sie zaczelam stresowac, a do wizyty daleko.
Witaj [emoji5] Gratuluje i spokojnej ciazy zycze!

Wow, ale Wy produkujecie, chyba nie nadaze [emoji6]
A teraz pytanie z innej beczki: Pijecie kawe? Bo ja pije jedna dziennie taka slaba z duza iloscia mleka. W piprzedniej ciazy tez tak robilam. Co myslicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A teraz pytanie z innej beczki: Pijecie kawe? Bo ja pije jedna dziennie taka slaba z duza iloscia mleka. W piprzedniej ciazy tez tak robilam. Co myslicie?

Pije latte [emoji3]codziennie od 1 do 3.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Robię dokładnie tak samo[emoji5] zredukowalam kawę do jednej dziennie i takiej właśnie słabszej[emoji5] w poprzedniej ciąży lekarka pozwoliła[emoji1]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie piłam kawy wcale. I teraz tez nie zamierzam :) choć jak mnie najdzie ochota to zrobię sobie zbożową. Herbatę czarną póki co odpuszczam bo zarówno teraz jak i na początku pierwszej ciąży zupełnie mi nie smakowała :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A powiedzcie czy pijecie zielona herbatę? Ja do tej pory zawsze piłam na śniadanie ale teraz odpuściłam bo gdzieś wyczytałam że wypłukuje witaminy.

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry