reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja piję kawę , zielona herbatę od czasu do czasu , codziennie koperek i miętę ... Trochę pomaga na moje wzdęcia

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A i jeszcze pokrzywę od czasu do czasu ... Ale ja chyba uzależniona od ziołowych herbat jestem

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też słyszałam że zielonej herbaty się nie powinno Ale ręki nie dam sobie uciąć:p pije jedna słaba rano z mlekiem migdałowym (Nie.moge jesc mleka i jego przetworów że względu na pcos) inka też odpada bo muszę ograniczać węglowodany... ps: też wam się tak chce spać? Ja normalnie jakbym w łeb dostała....

No właśnie różne opinie czytałam[emoji53] poczekam z ta zielona do wizyty u lekarza i zobaczymy co mi powie. A bierzecie już jakieś dodatkowe witaminy? Ja się ze wszystkim wstrzymuje do 08.08 - pierwszej wizyty[emoji2]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na razie biorę metformax kwas foliowy Wit d3 1000j i utrogestan (czeski, lepiej wchlanialny progesteron)

damagi mi tez sie chce spac i w ogole nic mi sie nie chce. A tu zaraz trzeba jechac po dziecko do przedszkola w ten upal autobusamu z przesiadkami [emoji20]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry