reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2018

IsabellaSimon ja sobie nie zazdroszczę, chciałabym dobić do 60 kg, bo wyglądam jak szkielet, ale u nas to rodzinne. Teraz z jedzeniem też się nie ograniczam a jem często by nie mieć mdłości, a na wadze może z +0,3 przybyło [emoji34] ja też nie mam zachcianek, chociaż w tamtym tygodniu zjadłab wszystkie pasztety jakie miałam w zasięgu ręki, razem z pomidorem no i na przegryzke nektarynke.

p19ucsqvyg9mlpha.png
no zawsze tak jest chyba ze jak sie jest szczuplym to by sie wolalo odwrotnie i bjak juz jest odwrotnue to to tez odwrotnie :) itp ;)
W UK pasztety sa na zabronionej liscie. Natomiast ich pasztety sa inne niz te polskie np podlaskie...a ja i tak jestem zdania ze troszke czasem nie powinno zaszkodzic.

reklama
Hej laski, ja tez po wizycie [emoji3] serduszka nie slyszalam ☹ ale midwife pobrala mi krew do 5 strzykawek , wyslala prosbe o umowienie mnie na usg za 2,5 tygodnia ( przyjdzie poczta dokladna data) i mam juz date nastepnego spotkania z nia [emoji3] . To tyle [emoji3]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
no tak to jest u midwife niestety... a czemu usg za 2.5 tyg ? ich przedzial jest 10 -14 tydzien ...moje wypada na 12t 5d wg om a wg wczorajszego usg to bede 13t1d !!!!a ty ktory tydzien bedziesz za te 2.5 tyg?
u mnie te maternity app byly zamowione przez GP juz chyba w czwartym tyg. i oba przyszly razem midwife i usg.

Ostatnia edycja:
no tak to jest u midwife niestety... a czemu usg za 2.5 tyg ? ich przedzial jest 10 -14 tydzien ...moje wypada na 12t 5d wg om a wg wczorajszego usg to bede 13t1d !!!!a ty ktory tydzien bedziesz za te 2.5 tyg?
u mnie te maternity app byly zamowione przez GP juz chyba w czwartym tyg. i oba przyszly razem midwife i usg.
Za 2,5 tyg bedzie u mnie 12 tydz [emoji4]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

no zawsze tak jest chyba ze jak sie jest szczuplym to by sie wolalo odwrotnie i bjak juz jest odwrotnue to to tez odwrotnie :) itp ;)
W UK pasztety sa na zabronionej liscie. Natomiast ich pasztety sa inne niz te polskie np podlaskie...a ja i tak jestem zdania ze troszke czasem nie powinno zaszkodzic.
A to mozna jesc pasztet? Ja myslalam ze zabrpnione bo do kazdego daje sie watrobke a tej nie mozna. Ale jak sie myle to mnie uswiafomncie bo w polskich sklepach rozne pasztety do wyboru[emoji6]

Oh nie wiedzialam o pasztetach....a jadlam ostatnio bo mama z indyka zrobila :(

U mnie delikatnie sie uwypuklil brzuszek na dole ale chowa sie jak leżę czy siedzę. Pewnie jeszcze trochę czasu poczekać trzeba ;)

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie słyszałam o pasztetach, ale wcinalam takie w foremkach więc myślę że tam żadnej wątróbki nie ma, chociaż w sumie nie zaszkodzi sprawdzić składu. Ja o tej wątrobce przypomniałam sobie jak że smakiem zjadłam kaszanke i mówię do mojego że o jaka dobra bo dużo wątróbki i dopiero wtedy mi się żarówka zapaliła. W sumie dobrze ze ja wątrobę toleruje właśnie tylko w kaszance.

p19ucsqvyg9mlpha.png

reklama
Oh nie wiedzialam o pasztetach....a jadlam ostatnio bo mama z indyka zrobila :(

U mnie delikatnie sie uwypuklil brzuszek na dole ale chowa sie jak leżę czy siedzę. Pewnie jeszcze trochę czasu poczekać trzeba ;)

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom
Mysle ze mamowy pasztet z indyka jest ok to o watrobke w nich chodzi ;)

Do góry