reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Co do staników to ja do spania i po domu zakladam takie sportowe topy - są wygodne i nie uciskają w żadnym miejscu.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry[emoji5]
Przepraszam dziewczyny ale nie nadążam za Wami - podczytuję cały czaś nawet w pracy jak mam chwilę ale odpisać nie zawsze mam kiedy. W domu po pracy padam na twarz.

Wszystkim dziewczynom z dolegliwodciami bardzo współczuję - już sama ciąża jest stresujaca.

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za te przed wizyta. Moja dopiero 05 09 i wtedy będzie 11tc - nie mogę się doczekać i jednocześnie strasznie się denerwuje czy wszystko jest ok.

Co do piersi to jak mam teraz dwa kamienie... bolą i ciąża niesamowicie[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, u mnie dziś zły dzień i fizycznie i psychicznie wysiadam. Nawer piękne słońce za oknem nie pomaga, dziewczynki też mnie nie rozpieszczaja. Za dużo problemów na raz. A tym bardziej teraz kiedy małą rzecz przeobrażam do klęski żywiołowej. Jest źle, mam nadzieję że jak najszybciej to wszystko minie, i nie odbije się to na mojej fasolce.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Tez musze pomyśleć o większej ilości staników sportowych, w weekend przejdę się do new looka zobaczyć co tam mają. U mnie jeszcze dochodzi duphaston który pewnie swoje robi i sutki roznosi :D

Dziewczyny może zrobimy jeszcze jedna zakładkę z samymi wizytami i każda jak juz będzie wiedziała to doda bez komentowania, tutaj się gubią daty wizyt i nie wiadomo kiedy która ma a kciuki trzeba trzymać :)
Pomysł ok. Każda z nas niech edytuje swój post i wpisuje nowe daty. Jeśli chcecie to mogę wziąć na siebie kalendarz zbiorczy. Będę starała się na bieżąco umieszczać i edytować wszystkie Wasze dane po każdej Waszej zmianie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Pomysł ok. Każda z nas niech edytuje swój post i wpisuje nowe daty. Jeśli chcecie to mogę wziąć na siebie kalendarz zbiorczy. Będę starała się na bieżąco umieszczać i edytować wszystkie Wasze dane po każdej Waszej zmianie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem za[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry