reklama
Dzień dobry[emoji5]
Przepraszam dziewczyny ale nie nadążam za Wami - podczytuję cały czaś nawet w pracy jak mam chwilę ale odpisać nie zawsze mam kiedy. W domu po pracy padam na twarz.
Wszystkim dziewczynom z dolegliwodciami bardzo współczuję - już sama ciąża jest stresujaca.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za te przed wizyta. Moja dopiero 05 09 i wtedy będzie 11tc - nie mogę się doczekać i jednocześnie strasznie się denerwuje czy wszystko jest ok.
Co do piersi to jak mam teraz dwa kamienie... bolą i ciąża niesamowicie[emoji6]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam dziewczyny ale nie nadążam za Wami - podczytuję cały czaś nawet w pracy jak mam chwilę ale odpisać nie zawsze mam kiedy. W domu po pracy padam na twarz.
Wszystkim dziewczynom z dolegliwodciami bardzo współczuję - już sama ciąża jest stresujaca.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za te przed wizyta. Moja dopiero 05 09 i wtedy będzie 11tc - nie mogę się doczekać i jednocześnie strasznie się denerwuje czy wszystko jest ok.
Co do piersi to jak mam teraz dwa kamienie... bolą i ciąża niesamowicie[emoji6]
IsabellaSimon
Fanka BB :)
Bedzie dobrze : ) o ktorej wizyta?U nas z sexem to jest tak że ja chce a mąż nie...buujuu
Jutro mam usg... Ciągle mam myśl że będzie puste jajo plodowe... No ale co ma być to bedzie. Jestem dobrej myśli.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Brazowooka
Hej dziewczyny, u mnie dziś zły dzień i fizycznie i psychicznie wysiadam. Nawer piękne słońce za oknem nie pomaga, dziewczynki też mnie nie rozpieszczaja. Za dużo problemów na raz. A tym bardziej teraz kiedy małą rzecz przeobrażam do klęski żywiołowej. Jest źle, mam nadzieję że jak najszybciej to wszystko minie, i nie odbije się to na mojej fasolce.
10:00 [emoji39]Bedzie dobrze : ) o ktorej wizyta?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
a_gdyby_tak
Pomysł ok. Każda z nas niech edytuje swój post i wpisuje nowe daty. Jeśli chcecie to mogę wziąć na siebie kalendarz zbiorczy. Będę starała się na bieżąco umieszczać i edytować wszystkie Wasze dane po każdej Waszej zmianie.Dziewczyny może zrobimy jeszcze jedna zakładkę z samymi wizytami i każda jak juz będzie wiedziała to doda bez komentowania, tutaj się gubią daty wizyt i nie wiadomo kiedy która ma a kciuki trzeba trzymać
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem za[emoji5]Pomysł ok. Każda z nas niech edytuje swój post i wpisuje nowe daty. Jeśli chcecie to mogę wziąć na siebie kalendarz zbiorczy. Będę starała się na bieżąco umieszczać i edytować wszystkie Wasze dane po każdej Waszej zmianie.
reklama
a_gdyby_tak
Można umieszczaćJestem za[emoji5]