reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ano rzeczywiscie, za granica moga byc inne marki ale najlepiej miekki bez fiszbin, moze ktos ze znajomych bedzie jechal z pl?
Z pl to zawsze ktos moze mi wyslac lub moge online ale ja musze przymierzyc bo zawsze mialam problem ze stanikami. Juz sprawdzilam ze w new look i hm maja maternity kolekcje a gdzies mi miglo ze w lidlu beda ciuchy ciazowe (sprawdzilam ze za tydzien) wiec na pewno pojde zobaczyc.

reklama
Hej
Ja tez spałam po podróżach w biustonoszu. Cycki bolą ale mi z czasem przechodzi.
Moje drogie mam pytanie A pro po sexu... Macie ochotę???? Jak to jest u Was... Myślicie o tym? Czy może Ciąż A i jej dolegliwości nie pozwalają....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ochota oczywiscie jest ale ja odpuszczam... lekarz powiedzial nie wiec nie..

Isabella ja tez mialam chyba ze 2 tyg temu kilka dni rozwolnienie, podobno to normalne..
Z ta codeina to uwazaj prosze i dokladnie popytaj lekarza.

Na mdlosci jak Cie caly czas mecza to sprobuj pic przez caly dzien wode z cytryna i imbirem

Co do piersi to mnie tez bola. Jak wieczorem sciagam stanik to kazdy ruch czuje.
Doswiadczone mamuski czy Wy mialyscie jakis stanik do spania?
Dzieki:)
No nie chce tej codeiny zwlaszcza w 1szym trymestrze ale nie dociagne do 14.10 na paracetamoli...wogole czuje sie parszywie...nyc moze przez bol bo jestem totalnie wypruta.. w nocy boli rano wstaje boli.. teraz ide do pracy i sie zastanawiam czy jest sens bo bolo...

A poza tym nie wiem czy to bol ale ja ten moj brzuszek caly czas czuje...ze cos tam buzuje -kompletnie nie czulam tego pierwszym razem:(

Dzieki:)
No nie chce tej codeiny zwlaszcza w 1szym trymestrze ale nie dociagne do 14.10 na paracetamoli...wogole czuje sie parszywie...nyc moze przez bol bo jestem totalnie wypruta.. w nocy boli rano wstaje boli.. teraz ide do pracy i sie zastanawiam czy jest sens bo bolo...

A poza tym nie wiem czy to bol ale ja ten moj brzuszek caly czas czuje...ze cos tam buzuje -kompletnie nie czulam tego pierwszym razem:(
Współczuję Ci strasznie!!!

Ta ciążę też mam całkowicie inna! Od samego początku czuje że w niej jestem. Byłam tego pewna przed zrobieniem testu. Bóle żołądka, kłucie w brzuchu, gazy!!, zatwardzenie, okropne bóle głowy i migreny, ciągle mdłości ( cola pomaga[emoji6] na chwile),nadciśnienie, ciągle zmęczenie i muszę spać po 16 godzin na dobę! Nie miałam tak przed ciąża! Nawet drzemki nie miewalam.
Nie mówiąc o libido

Byle do 2 trymestru, oby!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny,
Staram się czytać regularnie, ale jestem mega zmęczona - mój synek miał urodziny w sobotę i od piątku robię torty i coś szykuję, rodzinna impreza była w soboty, a dziś impreza dla dzieciaków.
Fajnie, że na razie wszystko toczy się u Was pozytywnie, za wyjątkiem ciążowych dolegliwości. Mam nadzieję, że lada dzień wszystkie usłyszą już serducha dzieciaczków.
Podziwiam mamy kilkorga dzieciaczków! Sami z mężem jesteśmy jedynakami i nie mam pojęcia jak wygląda posiadanie choćby dwójki w praktyce. Mam nadzieję, że podołamy i będziemy fajnymi rodzicami dwójki.

Ciagle mam stracha czy wszystko będzie Ok. Nie wiem czy to się kiedyś skończy. Chciałabym się po prostu zacząć zwyczajnie cieszyć.
Co do spania w staniku - mnie to bardzo pomagało po porodzie. Teraz wieczorem tez przychodzi mi to do głowy. Wieczorem jak odpinam to mam dwa ciężkie, bolące kamienie zamiast piersi.
Seks w ciąży jest bardzo fajny...:-) dr nie zabroniła, sama na to nie wpadam bo mi ciagle niedobrze i myśli gdzie indziej, ale mały pstryczek i wtedy już jest super :-)

Hej :) u mnie z samopoczuciem różnie jak jestem najedzona to jest ok ale jak tylko dopuszcze do głodu to fatalnie ;/ a najgorsze ze nie wiem na co mam ochotę :D
Piersi tez mnie strasznie bolą, do tego chyba mam jakieś zmiany hormonalne bo wyczułam wczoraj guzka za tydzień położna to zapytam się jej....
A co do seksu to ja się boję, gin nic nie mówiła ale mój musi wytrzymać do następnego usg

Witam nowe mamusie :)

Miłego dnia :*

U nas z sexem to jest tak że ja chce a mąż nie...buujuu
Jutro mam usg... Ciągle mam myśl że będzie puste jajo plodowe... No ale co ma być to bedzie. Jestem dobrej myśli.

U nas z sexem to jest tak że ja chce a mąż nie...buujuu
Jutro mam usg... Ciągle mam myśl że będzie puste jajo plodowe... No ale co ma być to bedzie. Jestem dobrej myśli.

Trzymam kciuki, po jutrze ja mam wizyte[emoji3] była o 15, ale lekarzowi wypadł dyżur i mam o 9.30[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajne staniki są z firmy Alles seria mama. Weszłam tam przed chwilą- ceny dwa razy takie jak 6 lat temu:-( ale wygląd i jakość super. Ładne i kobiece. Ciążą i karmienie opękałam w 2 stanikach. I nadal wyglądały bardzo dobrze.

Do góry