reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ano rzeczywiscie, za granica moga byc inne marki ale najlepiej miekki bez fiszbin, moze ktos ze znajomych bedzie jechal z pl?
Z pl to zawsze ktos moze mi wyslac lub moge online ale ja musze przymierzyc bo zawsze mialam problem ze stanikami. Juz sprawdzilam ze w new look i hm maja maternity kolekcje a gdzies mi miglo ze w lidlu beda ciuchy ciazowe (sprawdzilam ze za tydzien) wiec na pewno pojde zobaczyc.

reklama
Hej
Ja tez spałam po podróżach w biustonoszu. Cycki bolą ale mi z czasem przechodzi.
Moje drogie mam pytanie A pro po sexu... Macie ochotę???? Jak to jest u Was... Myślicie o tym? Czy może Ciąż A i jej dolegliwości nie pozwalają....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ochota oczywiscie jest ale ja odpuszczam... lekarz powiedzial nie wiec nie..

Isabella ja tez mialam chyba ze 2 tyg temu kilka dni rozwolnienie, podobno to normalne..
Z ta codeina to uwazaj prosze i dokladnie popytaj lekarza.

Na mdlosci jak Cie caly czas mecza to sprobuj pic przez caly dzien wode z cytryna i imbirem

Co do piersi to mnie tez bola. Jak wieczorem sciagam stanik to kazdy ruch czuje.
Doswiadczone mamuski czy Wy mialyscie jakis stanik do spania?
Dzieki:)
No nie chce tej codeiny zwlaszcza w 1szym trymestrze ale nie dociagne do 14.10 na paracetamoli...wogole czuje sie parszywie...nyc moze przez bol bo jestem totalnie wypruta.. w nocy boli rano wstaje boli.. teraz ide do pracy i sie zastanawiam czy jest sens bo bolo...

A poza tym nie wiem czy to bol ale ja ten moj brzuszek caly czas czuje...ze cos tam buzuje -kompletnie nie czulam tego pierwszym razem:(

Dzieki:)
No nie chce tej codeiny zwlaszcza w 1szym trymestrze ale nie dociagne do 14.10 na paracetamoli...wogole czuje sie parszywie...nyc moze przez bol bo jestem totalnie wypruta.. w nocy boli rano wstaje boli.. teraz ide do pracy i sie zastanawiam czy jest sens bo bolo...

A poza tym nie wiem czy to bol ale ja ten moj brzuszek caly czas czuje...ze cos tam buzuje -kompletnie nie czulam tego pierwszym razem:(
Współczuję Ci strasznie!!!

Ta ciążę też mam całkowicie inna! Od samego początku czuje że w niej jestem. Byłam tego pewna przed zrobieniem testu. Bóle żołądka, kłucie w brzuchu, gazy!!, zatwardzenie, okropne bóle głowy i migreny, ciągle mdłości ( cola pomaga[emoji6] na chwile),nadciśnienie, ciągle zmęczenie i muszę spać po 16 godzin na dobę! Nie miałam tak przed ciąża! Nawet drzemki nie miewalam.
Nie mówiąc o libido

Byle do 2 trymestru, oby!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny,
Staram się czytać regularnie, ale jestem mega zmęczona - mój synek miał urodziny w sobotę i od piątku robię torty i coś szykuję, rodzinna impreza była w soboty, a dziś impreza dla dzieciaków.
Fajnie, że na razie wszystko toczy się u Was pozytywnie, za wyjątkiem ciążowych dolegliwości. Mam nadzieję, że lada dzień wszystkie usłyszą już serducha dzieciaczków.
Podziwiam mamy kilkorga dzieciaczków! Sami z mężem jesteśmy jedynakami i nie mam pojęcia jak wygląda posiadanie choćby dwójki w praktyce. Mam nadzieję, że podołamy i będziemy fajnymi rodzicami dwójki.

Ciagle mam stracha czy wszystko będzie Ok. Nie wiem czy to się kiedyś skończy. Chciałabym się po prostu zacząć zwyczajnie cieszyć.
Co do spania w staniku - mnie to bardzo pomagało po porodzie. Teraz wieczorem tez przychodzi mi to do głowy. Wieczorem jak odpinam to mam dwa ciężkie, bolące kamienie zamiast piersi.
Seks w ciąży jest bardzo fajny...:-) dr nie zabroniła, sama na to nie wpadam bo mi ciagle niedobrze i myśli gdzie indziej, ale mały pstryczek i wtedy już jest super :-)

Hej :) u mnie z samopoczuciem różnie jak jestem najedzona to jest ok ale jak tylko dopuszcze do głodu to fatalnie ;/ a najgorsze ze nie wiem na co mam ochotę :D
Piersi tez mnie strasznie bolą, do tego chyba mam jakieś zmiany hormonalne bo wyczułam wczoraj guzka za tydzień położna to zapytam się jej....
A co do seksu to ja się boję, gin nic nie mówiła ale mój musi wytrzymać do następnego usg

Witam nowe mamusie :)

Miłego dnia :*

U nas z sexem to jest tak że ja chce a mąż nie...buujuu
Jutro mam usg... Ciągle mam myśl że będzie puste jajo plodowe... No ale co ma być to bedzie. Jestem dobrej myśli.

U nas z sexem to jest tak że ja chce a mąż nie...buujuu
Jutro mam usg... Ciągle mam myśl że będzie puste jajo plodowe... No ale co ma być to bedzie. Jestem dobrej myśli.

Trzymam kciuki, po jutrze ja mam wizyte[emoji3] była o 15, ale lekarzowi wypadł dyżur i mam o 9.30[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajne staniki są z firmy Alles seria mama. Weszłam tam przed chwilą- ceny dwa razy takie jak 6 lat temu:-( ale wygląd i jakość super. Ładne i kobiece. Ciążą i karmienie opękałam w 2 stanikach. I nadal wyglądały bardzo dobrze.

Do góry