reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Czesc Mamusie :)
Justa,kwiatuszek,kredka...straszne przejscia ale to juz za Wami teraz zaczynacie nowy piekny rozdzial :)

Dziewczyny nie narzekam ale jestem zdzwiwiona i przerazona -ja sie czuje w tej ciazy fatalnie...zero sily , bole glowy , bol kregoslupa ktory teraz mnie budzi, wczoraj jeszcze rozwolnienia dostalam, mdlosci, nadwrazliwisc biustu......:( i jeszcze tak mnie wszystko wkurza/hormony....poprostu bym krzyczala caly czas ( fakt ze tylko na mojego M.ale przeciez nie bede sie wyladowywac na 6cio latku ;)
Dzis odbieram recepte na to cholerna codeine ,doczytam i zastanowie sie czy warto...ale 8xparacetamoli praktycznie codziennie nie robi dla mnie nic wiec moze mniejsza dawka codeiny jednak bedzie bezpieczniejsza...

reklama
Witajcie Brzuchatki!
Jestem nowa, zarówno na forum jak i w roli przyszłej mamy... Według kalendarzyka powinnam wylądować właśnie w kwietniu. I podobno jestem w 6 tygodniu. Z lekarzem jeszcze czekam, żeby oszczędzić sobie stresu i według tego co czytałam- aż tak nie muszę się spieszyć.
Wszystkim Wam i brzuszkom życzę zdrówka i trzymam kciuki za siebie i męża ;-)
Witaj Mewcia :) gratulacje !

Justa - czyli masz same corki? Ciekawe jak tym razem. W starszych córkach masz na pewno wsparcie :)

Mewcia - witaj!

Isabela - jak trzeba to trzeba...

Ja sie chyba nawet dzis w miare wyspałam, ale głowa mnie boli.
Na 12:40 ide do internisty, bo chyba mam zapalenie oskrzeli.. kaszel dalej okropny, katar i co chwila stan podgoraczkowy.

Justa - czyli masz same corki? Ciekawe jak tym razem. W starszych córkach masz na pewno wsparcie :)

Mewcia - witaj!

Isabela - jak trzeba to trzeba...

Ja sie chyba nawet dzis w miare wyspałam, ale głowa mnie boli.
Na 12:40 ide do internisty, bo chyba mam zapalenie oskrzeli.. kaszel dalej okropny, katar i co chwila stan podgoraczkowy.
Jeju to sie kuruj! Ze tez Ci sie przyplatalo... daj znac co lekarz powie

Czesc Mamusie :)
Justa,kwiatuszek,kredka...straszne przejscia ale to juz za Wami teraz zaczynacie nowy piekny rozdzial :)

Dziewczyny nie narzekam ale jestem zdzwiwiona i przerazona -ja sie czuje w tej ciazy fatalnie...zero sily , bole glowy , bol kregoslupa ktory teraz mnie budzi, wczoraj jeszcze rozwolnienia dostalam, mdlosci, nadwrazliwisc biustu......:( i jeszcze tak mnie wszystko wkurza/hormony....poprostu bym krzyczala caly czas ( fakt ze tylko na mojego M.ale przeciez nie bede sie wyladowywac na 6cio latku ;)
Dzis odbieram recepte na to cholerna codeine ,doczytam i zastanowie sie czy warto...ale 8xparacetamoli praktycznie codziennie nie robi dla mnie nic wiec moze mniejsza dawka codeiny jednak bedzie bezpieczniejsza...

Isabella ja tez mialam chyba ze 2 tyg temu kilka dni rozwolnienie, podobno to normalne..
Z ta codeina to uwazaj prosze i dokladnie popytaj lekarza.

Na mdlosci jak Cie caly czas mecza to sprobuj pic przez caly dzien wode z cytryna i imbirem

Co do piersi to mnie tez bola. Jak wieczorem sciagam stanik to kazdy ruch czuje.
Doswiadczone mamuski czy Wy mialyscie jakis stanik do spania?

Kredka - do spania możesz sobie kupić miekki stanik od razu do karmienia np. Canpol. Bez żadnych fiszbin ani wzmocnien.
Jeszcze bardziej bola piersi jak juz sie urodzi i zaczyna karmic, ja po porodzie zawsze spałam w stanikach.

No wlasnie z tymi stanikami u mnie to przepasc... zreszta w tej irlandii to wogole nic nie ma... bede w dublinie w czwartek to sprawdze w necie gdzie jakies sklepy sa to moze cos znajde.

Hej
Ja tez spałam po podróżach w biustonoszu. Cycki bolą ale mi z czasem przechodzi.
Moje drogie mam pytanie A pro po sexu... Macie ochotę???? Jak to jest u Was... Myślicie o tym? Czy może Ciąż A i jej dolegliwości nie pozwalają....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej
Ja tez spałam po podróżach w biustonoszu. Cycki bolą ale mi z czasem przechodzi.
Moje drogie mam pytanie A pro po sexu... Macie ochotę???? Jak to jest u Was... Myślicie o tym? Czy może Ciąż A i jej dolegliwości nie pozwalają....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ochotę mega,ale w 1 trymestrze nie ma na to szans. Biorę dupaston, miałam stratę,a poZa tym mdłości i samopoczucie przeszkadza... ale za to 2i 3 trymestr[emoji16] oj będzie się działo(jeśli nie będzie przeciwwskazań)

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Do góry