reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Ania - moja siositra rodziła 2 lata temu w madrycie I tez języka nie znała, ale dała rade
@Dominika81 No wlasnie wiec bede myslec za tydzien co robic jak bedzie dobrze bo narazie kolejka a stres coraz wiekszyy
kredka82
Tak daleko to nie problem ale moj lekarz tylko raz na 2 tyg na weekend przylatuje do irlandii wiec ja nawet nie moge jechac kiedy chce. Oczywiscie zostaja mi jeszcze inni polscy ginekolodzy no i irlandzki szpital no ale wiecie jak jest... moje historia dluga wiec kazdemu tlumaczyc itd...kredka - no tak, ale jeszcze na czas wizyty trzech trzeba gdzies upchnąć I auto pożyczyć bo m zazwyczaj w tych godzinach jest w pracy.
ale skłaniam się żeby do niej chodzić. ona też pracuje w szpitalu gdzie będę pewnie rodzić
a czemu ty masz tak daleko???
kredka82
A ile masz do granicy? Jak ciaza przebiega prawidlowo to chyba nie masz sie czym martwic ale jak czujesz sie spokojniejsza ze mozesz porozmawiac z lekarzem po polsku a nie masz daleko to wybierz co serce mowiA u mbie zalezy jak wroce do niemiec to noe wiem co robic czy do granicy dojezdzac czy tam szukac ale strach bo noe znam jezyka
kredka82
Dziewczyny ja nie chce zebyscie myslaly ze ja sie tu zale ze mam tyle problemow, ze wydalam juz kilkadziesiat tysiecy zeby zajsc w ciaze itd bo dla mnie to wszystko to nic i ja jestem w stanie wszystko poswiecic zeby sie udalo ale chce Wam pokazac ze jak czasem przychodza Wam chwile smutku albo cos nie idzie po Waszej mysli albo wydaje sie trudne to wtedy pomyslcie jakimi jestescie szczesciarami i ile jest kobiet na swiecie ktore by wszystko oddaly zeby byc na Waszym miejscu.
Bo czasem sie nie nie docenia tego co sie ma. Cieszcie sie kazdym dniem z Waszymi dziecmi bo to prawdziwe szczescie[emoji11]
Bo czasem sie nie nie docenia tego co sie ma. Cieszcie sie kazdym dniem z Waszymi dziecmi bo to prawdziwe szczescie[emoji11]
Roni21
Spider's Web
Kredko nie znam Twojej historii, bo chyba dotarłam tu później, ale dziękuję za to co napisałaśDziewczyny ja nie chce zebyscie myslaly ze ja sie tu zale ze mam tyle problemow, ze wydalam juz kilkadziesiat tysiecy zeby zajsc w ciaze itd bo dla mnie to wszystko to nic i ja jestem w stanie wszystko poswiecic zeby sie udalo ale chce Wam pokazac ze jak czasem przychodza Wam chwile smutku albo cos nie idzie po Waszej mysli albo wydaje sie trudne to wtedy pomyslcie jakimi jestescie szczesciarami i ile jest kobiet na swiecie ktore by wszystko oddaly zeby byc na Waszym miejscu.
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Dominika81
Kredka - na pewno wiele przeszłaś... i to zrozumiałe że chcez mieć najlepszą opieke i zaufanego lekarza.
A ile kobiet usuwa ciaże, i walczą o to zacięcie żeby móc kiedy zechcą... mają a nie chcą mieć...
Zgadzam się że dzieci to największe szczęście jakie mi się przytrafiło.
A ile kobiet usuwa ciaże, i walczą o to zacięcie żeby móc kiedy zechcą... mają a nie chcą mieć...
Zgadzam się że dzieci to największe szczęście jakie mi się przytrafiło.
IsabellaSimon
Super zaufany lekarz to skarbja po wizycie, serduszko pięknie bije, wszystko ok dostałam nawet fotki.
zastanawiam się czy nie chodzić do tej ginekolog, ona prowadziła moje 2 pierwsze ciąże
tylko musiałabym jeździć 5 min, a swoją przychodnię mam pod nosem.
reklama
IsabellaSimon
Trzymsj sie bedzie dobrze@Dominika81 No wlasnie wiec bede myslec za tydzien co robic jak bedzie dobrze bo narazie kolejka a stres coraz wiekszyy