reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
kredka - no tak, ale jeszcze na czas wizyty trzech trzeba gdzies upchnąć I auto pożyczyć :-) :) bo m zazwyczaj w tych godzinach jest w pracy.
ale skłaniam się żeby do niej chodzić. ona też pracuje w szpitalu gdzie będę pewnie rodzić
a czemu ty masz tak daleko??? :szok::szok:
Tak daleko to nie problem ale moj lekarz tylko raz na 2 tyg na weekend przylatuje do irlandii wiec ja nawet nie moge jechac kiedy chce. Oczywiscie zostaja mi jeszcze inni polscy ginekolodzy no i irlandzki szpital no ale wiecie jak jest... moje historia dluga wiec kazdemu tlumaczyc itd...

A u mbie zalezy jak wroce do niemiec to noe wiem co robic czy do granicy dojezdzac czy tam szukac :) ale strach bo noe znam jezyka
A ile masz do granicy? Jak ciaza przebiega prawidlowo to chyba nie masz sie czym martwic ale jak czujesz sie spokojniejsza ze mozesz porozmawiac z lekarzem po polsku a nie masz daleko to wybierz co serce mowi

Dziewczyny ja nie chce zebyscie myslaly ze ja sie tu zale ze mam tyle problemow, ze wydalam juz kilkadziesiat tysiecy zeby zajsc w ciaze itd bo dla mnie to wszystko to nic i ja jestem w stanie wszystko poswiecic zeby sie udalo ale chce Wam pokazac ze jak czasem przychodza Wam chwile smutku albo cos nie idzie po Waszej mysli albo wydaje sie trudne to wtedy pomyslcie jakimi jestescie szczesciarami i ile jest kobiet na swiecie ktore by wszystko oddaly zeby byc na Waszym miejscu.
Bo czasem sie nie nie docenia tego co sie ma. Cieszcie sie kazdym dniem z Waszymi dziecmi bo to prawdziwe szczescie[emoji11]

Dziewczyny ja nie chce zebyscie myslaly ze ja sie tu zale ze mam tyle problemow, ze wydalam juz kilkadziesiat tysiecy zeby zajsc w ciaze itd bo dla mnie to wszystko to nic i ja jestem w stanie wszystko poswiecic zeby sie udalo ale chce Wam pokazac ze jak czasem przychodza Wam chwile smutku albo cos nie idzie po Waszej mysli albo wydaje sie trudne to wtedy pomyslcie jakimi jestescie szczesciarami i ile jest kobiet na swiecie ktore by wszystko oddaly zeby byc na Waszym miejscu.
Bo czasem sie nie nie docenia tego co sie ma. Cieszcie sie kazdym dniem z Waszymi dziecmi bo to prawdziwe szczescie[emoji11]
Kredko nie znam Twojej historii, bo chyba dotarłam tu później, ale dziękuję za to co napisałaś :)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Kredka - na pewno wiele przeszłaś... i to zrozumiałe że chcez mieć najlepszą opieke i zaufanego lekarza.
A ile kobiet usuwa ciaże, i walczą o to zacięcie żeby móc kiedy zechcą... mają a nie chcą mieć...
Zgadzam się że dzieci to największe szczęście jakie mi się przytrafiło.

reklama
Do góry