reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Przy ostrym stanie zapalnym woreczka może dojść do zakażenia przez łożysko... W takich sytuacjach zabieg jest konieczny a znieczulenie ogólne ma minimalny wpływ na płód. Napewno bardziej niebezpieczne jest ostre zapalenie woreczka...
A jakby tak atak wyrostka którejś sie zdążył to też zoperują...
Witaj Justa :) myslalam, że nasza trójka z czwórka dzieci będzie najbardziej wielodzietna :) gratulacje

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przy ostrym stanie zapalnym woreczka może dojść do zakażenia przez łożysko... W takich sytuacjach zabieg jest konieczny a znieczulenie ogólne ma minimalny wpływ na płód. Napewno bardziej niebezpieczne jest ostre zapalenie woreczka...
A jakby tak atak wyrostka którejś sie zdążył to też zoperują...
Witaj Justa :) myslalam, że nasza trójka z czwórka dzieci będzie najbardziej wielodzietna :) gratulacje

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż chciał ale bardziej w późniejszych latach i raczej nie na poważnie. Ja także raczej juz nie chciałam. Ale jak już sie pojawił to niech będzie mam przeczucie na chłopca ;)

Dziewczyny przestraszylyscie mnie tym woreczkiem bo mnie cos po prawej stronie pobolewa jus od kilku tyg i m dzisiaj stwierdzil ze to woreczek... ja nie wiem gdzie to dokladnie i jak boli? Jutro bede u gp to moze jej powiedziec?

Justa witaj :) ale mialas start...;)

Kredka a Twoj Gp pracuje w bank holiday???
Wg mnie bol wyrostka jest dosc specyficzny i ostru i nie mozna kolana pod brode podciagnac ;) i raczrj chyba nie tugodnie ale dni...ale tu moge sie mylic...mojej siodytze ciotecznej sie rozlal i to dopiero jest heca :(
Ale mnie slonko przygrzalo kak pomidor wygladam teraz ;)

Jutro z samego rana jade do swojego lekarza. Mam nadzieje ze tamten się mylił. Nie pokazał mi nawet serduszka którego dość długo szukał. Pęcherzyk ma tylko 6mm a powinien mieć kolo 19 mm. Mąż wziął wolne i leżę plackiem cały dzień. Za tydz. mamy roczek naszej córeczki i mieliśmy wszystkim powiedzieć a tu chyba nie będzie o czym.
Ja mam 5 tyg i 4 dni i pecherzyk 2.5 mm i jest podobno ok...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry