reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

hej dziewczyny ;) gratuluje wszystkim mamusiom, które zobaczyły serduszko już ! ja wizytę mam dopiero w środę i już się doczekać nie mogę. mam do Was pytanie, czy Wam też strasznie wypadają włosy w ciąży ? powiedzcie co stosujecie bo mam wrażenie że do końca ciąży to już totalnie wyłysieje ..

reklama
hej dziewczyny ;) gratuluje wszystkim mamusiom, które zobaczyły serduszko już ! ja wizytę mam dopiero w środę i już się doczekać nie mogę. mam do Was pytanie, czy Wam też strasznie wypadają włosy w ciąży ? powiedzcie co stosujecie bo mam wrażenie że do końca ciąży to już totalnie wyłysieje ..

Niestety z włosami mam dokładnie to samo. Ktoś miał podobnie i poradził sobie z tym problemem?

Witajcie
Ja kolejny dzień źle się czuje. Brzuszek boli mdli mnie, nie wiem co jesc bo mam ochotę ciągle na mięso. Jedno dobre ze mnie słodycze odrzucaja. A wizyta u lekarza w poniedziałek mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze może serduszko uslysze:)

Niestety z włosami mam dokładnie to samo. Ktoś miał podobnie i poradził sobie z tym problemem?
Ja przez długi czas stosowałam szampon dermena. Dość drogi. Nie wiem czy pomógł ale trochę wzmocnił moje wlosiny. Przy pierwszej ciąży obcielam się na chłopaka i na pewno nie wyleciał mi żaden włos. Teraz od kilku lat stosuję czerwony radical. W rossmannie jak jest promocja to kosztuje 6-7 zł. Normalnie mniej niż 10. Mnie dużo daje długość włosów. Do ramion max bo potem lecą jak najete. ..

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przez długi czas stosowałam szampon dermena. Dość drogi. Nie wiem czy pomógł ale trochę wzmocnił moje wlosiny. Przy pierwszej ciąży obcielam się na chłopaka i na pewno nie wyleciał mi żaden włos. Teraz od kilku lat stosuję czerwony radical. W rossmannie jak jest promocja to kosztuje 6-7 zł. Normalnie mniej niż 10. Mnie dużo daje długość włosów. Do ramion max bo potem lecą jak najete. ..

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dermene stosowalam kiedyś a o radicalu nie słyszałam. Trzeba sprawdzić:)

Mój żołądek nie jest dzisiaj wstanie utrzymać nawet wody[emoji37][emoji24] przyjaciel klop wita po kazdej szklance wody i gryzie bulki[emoji37]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Biedna[emoji19] mnie strasznie dzisiaj mdli i boli mnie głowa[emoji17] cały czas myślę czy po tym ataku wszystko z maluszkiem dobrze. Jak tylko wrócę z pracy zadzwonię do lekarza - zobaczę co mi powie. Może przyspieszy wizytę[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój żołądek nie jest dzisiaj wstanie utrzymać nawet wody[emoji37][emoji24] przyjaciel klop wita po kazdej szklance wody i gryzie bulki[emoji37]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Oj biedna Ty... poprzednie 2 ciąże wymiotowałam jak najęta całymi dniami I ciągle szpitale,leki,kroplówki I zastrzyki... nawet wody nie byłam w stanie utrzymać w żołądku.... I tak do 24 tyg.... a teraz mnie cały dzień mdli ale bez wymiotów także szok ale podoba mi się to....miejmy nadzieję że Ci szybko przejdzie

Do góry