reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Witam :)
Oh jak dobrze ze piatek...
Kurcze mam rozstepy na piersiach!!! Zakladam ze to z pierwszej ciazy ale poniewaz teraz biust mi rosnie to znow sie uwidocznily...niby tylko od dolu...ale zawsze :(

Kurcze brzuch mnie tak troche pobolewa nadal prawiw jak na @ tylko lagodniej...ale nic zadnego krwawienia ani innych rzeczy...zastanawuam sie a moze jednak mam infekcje pecherza? Niech juz te wyniki przyjda...
Lece do pracy. Pa.

reklama
Dobry kobietki . Ostatni dzień u mamci mojej , jutro z samego rana lecimy do rodzinki partnera na drugi koniec Polski . Może pogoda dopisze nad morzem ?
Zamówiliśmy wczoraj obrączki [emoji16] stwierdziliśmy że weźmiemy sobie cywilny w UK tyle.ze nie wiemy kiedy [emoji23]
Oczywiście doczytać nie jestem w stanie , aż mi głupio [emoji33]
Gratuluję wszystkich pozytywnych wiadomości z USG [emoji170]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Lucky789 to mógł być atak kolki jelitowej. Zaliczyłam go ze 3-4 razy w życiu i każdy dobrze pamietam, bo myślałam, że się przekręcę!

Byłam wczoraj na mojej nocnej wizycie. Wg Om 5t1d, w rzeczywistości 5t4d. Serduszko bije.
Rozmawialam z dr o tym co z badaniami prenatalnymi - powiedziała, że tym będziemy się martwić w 11tc.
Wszystko Ok, nic się nie dzieje, ale dostałam Acard - ze względu na wcześniejsze poronienie, którego przyczyny nie znamy. Czy któraś z Was go bierze?
To mnie przerazilas[emoji32] mam nadzieję że to nie jest groźne dla maluszka[emoji53]
Teraz siedzę w pracy i jest ok[emoji4]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

To mnie przerazilas[emoji32] mam nadzieję że to nie jest groźne dla maluszka[emoji53]
Teraz siedzę w pracy i jest ok[emoji4]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie zamierzałam Cię przerazić To chyba nie takie groźne, aczkolwiek bardzo bolesne. W ciąży mi się nie przytrafiło, więc trochę to zignorowałam.

Blackberry - o, to super wiesci z wizyty :)

Brazowooka - taki niepokoj jest normalny, ale glowa do gory, bedzie dobrze :)

Ja dzis w miare przespalam noc.. oczywiscie budzilam sie milion razy ale przynajmniej nie leżałam godzinami gapiąc sie w sufit...
M dzis jedzie ze starszymi chlopcami do tesciow, ja stwierdzilam ze zostaje z najmlodszym, on hest wybitnie anty samochodowy... pierwsze takie dziecko ktore nie lubi jezdzic wybitnie. Ze starszymi moglismy 1400km przejechac i dali rade bez problemu, a mieli 1,5 i 3,5.

Ooo to jak u nas. Z chłopcami natrzaskalismy tysiące km bez najmniejszych problemów. Z córeczka od początku przeboje. Pomogła zmiana raf na fotelik przodem do kierunku jazdy. Choć ona jest tak drobniutka, że mogłaby dalej nawet w łupinie jeździć. Odkąd zmieniliśmy fotelik skończyły się wymioty, a płaczę i krzyki znacznie zredukowane ;)

Dobry kobietki . Ostatni dzień u mamci mojej , jutro z samego rana lecimy do rodzinki partnera na drugi koniec Polski . Może pogoda dopisze nad morzem ?
Zamówiliśmy wczoraj obrączki [emoji16] stwierdziliśmy że weźmiemy sobie cywilny w UK tyle.ze nie wiemy kiedy [emoji23]
Oczywiście doczytać nie jestem w stanie , aż mi głupio [emoji33]
Gratuluję wszystkich pozytywnych wiadomości z USG [emoji170]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje. Tez sie zastanawialm nad cywilnym w UK ale ja jakos chyba nie mama potrzeby byc mezatka ;)bardziej polowek chce...

Ostatnia edycja:
Iguska - własnie też przesadziłam młodego teraz przodem do kierunku, ale nic to nie dało... dalej jest darcie sie i wyrywanie przy zapinaniu i potem tez probuje sie ciagle wyrywac, krzyki, płacze itd.... troche go chrupki zajmują, chwile zabawki ale tak to nawet bracia nie są w stanie go zainteresować, choć zazwyczaj wpatrzony w nich jak w obrazek...

reklama
Ja chyba nie bardzo lapie o co chodzi z tym kalendarzem ale jestem jak najbardziej za ;)

Brzuch boli mnie raczej od trawienia niz ciazy :-Dtak po przeczytaniu waszych posytow skojarzylam...:laugh2:
Rany spac mi sie tak okrutnie chce I glowa mnie boli masakrycznie....o reszcie nawet nie wspomne....
Chyba sie na usg pryw wybiore w srode 30.8. -tak jak w pierwszej ciazy bedzie 6ty 5dzien :)

Do góry