reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Gratuluję[emoji5] [emoji106] i już też całkiem spory ten dzidziuś. Na kiedy lekarz wyliczył Ci termin porodu?

Trzymam kciuki[emoji106]

A czy któraś dziewczyny ma termin koniec marca/ 01.04? Mi lekarz wyliczył na 29.03 i wygląda na to że jak wszystko pójdzie dobrze to będę przecierac ślady na porodowce[emoji16]
A.. i czy jest jeszcze jakaś mama z Poznania???

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki!!! Poród wyznaczony na 9 kwietnia [emoji1]

reklama
Gratuluję[emoji5] [emoji106] i już też całkiem spory ten dzidziuś. Na kiedy lekarz wyliczył Ci termin porodu?

Trzymam kciuki[emoji106]

A czy któraś dziewczyny ma termin koniec marca/ 01.04? Mi lekarz wyliczył na 29.03 i wygląda na to że jak wszystko pójdzie dobrze to będę przecierac ślady na porodowce[emoji16]
A.. i czy jest jeszcze jakaś mama z Poznania???

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w poprzedniej ciazy mialam termin na 16 kwiecien a dziec wyskoczyl 30 marca wiec w sumie spodziewam sie powtorki ;)

Tak u nas robią. Dwa tyg przed terminem szpital i ciach. Z najmłodsza chciałam sn, leżałam na patologii tydzień i tydzień przed terminem skończyło się CC po dwóch próbach oksytocyny. Ale teraz już będzie na zimno i dwa tyg przed.

W tej ciąży przeszkadza mi tylko i wyłącznie wizja cesarki na samym końcu, co kompletnie nie pozwala mi się cieszyć.

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu ? Ja chcialam cesarke I w sumie sie ciesze ..ale jak sobie ten bol I ta infekcje przypomne to troche mi entuzjazm przechodzi...

A czemu ? Ja chcialam cesarke I w sumie sie ciesze ..ale jak sobie ten bol I ta infekcje przypomne to troche mi entuzjazm przechodzi...
Mi przy ostatniej serce stanęło, ale pomijając to, to uczucie jak przecinają skórę, wyszarpuja dziecko, trzęsą jak kurczakiem, potem leżenie plackiem, ból przy wstawaniu, cewnik, zawroty głowy i chodzenie zgarbionym tydzien. Sama z siebie nigdy bym sobie tego nie zrobiła :/

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry