reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dziewczyny a wy macie sile na te porzadki??? ...ja usypiam ...aktualnie w pracy ale jak tylko
wejde do domu to padam na sofe i usypiam...

cos mnie dzis jakos dziwnie brzuch pobolewa tak jaby prawie jak na okres...ale z jednej strony...zaraz bedzie panika
Ja nie mam siły, ale mąż codziennie do wieczora w pracy w weekendy fuchy.No i musze zakasać rękawy,a nie chce go obarczac większą ilością obowiązków.O tyle dobrze, że nie pracuje, bo mam zakaz to rozkladam to tak w czasie, żeby nie robić wszystkiego na raz.Nie lubię jak jest brudno mam psa czarnego on linieje strasznie i brudzi i trzeba codziennie sprzątać.Obiad tez trzeba zrobić chociażby ze względu na fasolkę.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest dzidziuś!!! 1,2 cm, serduszko 162 bpm [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️ Planowana data porodu pokrywa sie ci do dnia z ta obliczona według ostatniej miesiączki. Chce mi sie płakać ze szczęścia, te hormony mnie wykończą. Chociaż sama wizyta nie jestem zachwycona.. Pani dr nic sama z siebie nic, obejrzała wyniki bez komentarza, ehhh Najważniejsze, ze póki co wszystko ok
1503579899-aaaaaa.jpeg

Jest dzidziuś!!! 1,2 cm, serduszko 162 bpm [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️ Planowana data porodu pokrywa sie ci do dnia z ta obliczona według ostatniej miesiączki. Chce mi sie płakać ze szczęścia, te hormony mnie wykończą. Chociaż sama wizyta nie jestem zachwycona.. Pani dr nic sama z siebie nic, obejrzała wyniki bez komentarza, ehhh Najważniejsze, ze póki co wszystko ok
1503579899-aaaaaa.jpeg
Gratulacje[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

1503579899-aaaaaa.jpeg
Super dzidziuś [emoji2]

nukame serdeczne gratulacje. Ja jeszcze 1,5 godziny. Dobrze ze mi dzieci Sajgon w domu zrobiły to mam się czym zająć, aż są w szoku ze nie karze im sprzątać. Zobaczymy jak wizyta u mojego gina, nieraz potrafi głupi komentarz walnąć wiec mam nadzieje ze mnie nie zdenerwuje niczym dzisiaj.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Ja nie mam siły, ale mąż codziennie do wieczora w pracy w weekendy fuchy.No i musze zakasać rękawy,a nie chce go obarczac większą ilością obowiązków.O tyle dobrze, że nie pracuje, bo mam zakaz to rozkladam to tak w czasie, żeby nie robić wszystkiego na raz.Nie lubię jak jest brudno mam psa czarnego on linieje strasznie i brudzi i trzeba codziennie sprzątać.Obiad tez trzeba zrobić chociażby ze względu na fasolkę.

A Ty masz inne dzieciaczki ? Czy to bedzie pierwsze? I czy masz zakaz pracy ze wzgledu na trudna ciaze?

Super fasolki :) gratulacje dziewczyny :)

Ja musze codziennie gotować bo 3 dzieci, musze miec zupe i drugie bo inaczej wymyslaja ;) i jakies owoce na przegryzki.
Brazowooka - u mnie nie ma litosci, sami musza sprzatac [emoji3] [emoji3]

reklama
1503579899-aaaaaa.jpeg
Wow ale pieknie :)

zazdraszczam ;) to ktory to tydzien wg usg ?

Do góry