reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Dziewczyny a wy macie sile na te porzadki??? ...ja usypiam ...aktualnie w pracy ale jak tylko
wejde do domu to padam na sofe i usypiam...

cos mnie dzis jakos dziwnie brzuch pobolewa tak jaby prawie jak na okres...ale z jednej strony...zaraz bedzie panika
Ja nie mam siły, ale mąż codziennie do wieczora w pracy w weekendy fuchy.No i musze zakasać rękawy,a nie chce go obarczac większą ilością obowiązków.O tyle dobrze, że nie pracuje, bo mam zakaz to rozkladam to tak w czasie, żeby nie robić wszystkiego na raz.Nie lubię jak jest brudno mam psa czarnego on linieje strasznie i brudzi i trzeba codziennie sprzątać.Obiad tez trzeba zrobić chociażby ze względu na fasolkę.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest dzidziuś!!! 1,2 cm, serduszko 162 bpm [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️ Planowana data porodu pokrywa sie ci do dnia z ta obliczona według ostatniej miesiączki. Chce mi sie płakać ze szczęścia, te hormony mnie wykończą. Chociaż sama wizyta nie jestem zachwycona.. Pani dr nic sama z siebie nic, obejrzała wyniki bez komentarza, ehhh Najważniejsze, ze póki co wszystko ok
1503579899-aaaaaa.jpeg

Jest dzidziuś!!! 1,2 cm, serduszko 162 bpm [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️ Planowana data porodu pokrywa sie ci do dnia z ta obliczona według ostatniej miesiączki. Chce mi sie płakać ze szczęścia, te hormony mnie wykończą. Chociaż sama wizyta nie jestem zachwycona.. Pani dr nic sama z siebie nic, obejrzała wyniki bez komentarza, ehhh Najważniejsze, ze póki co wszystko ok
1503579899-aaaaaa.jpeg
Gratulacje[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

1503579899-aaaaaa.jpeg
Super dzidziuś [emoji2]

nukame serdeczne gratulacje. Ja jeszcze 1,5 godziny. Dobrze ze mi dzieci Sajgon w domu zrobiły to mam się czym zająć, aż są w szoku ze nie karze im sprzątać. Zobaczymy jak wizyta u mojego gina, nieraz potrafi głupi komentarz walnąć wiec mam nadzieje ze mnie nie zdenerwuje niczym dzisiaj.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Ja nie mam siły, ale mąż codziennie do wieczora w pracy w weekendy fuchy.No i musze zakasać rękawy,a nie chce go obarczac większą ilością obowiązków.O tyle dobrze, że nie pracuje, bo mam zakaz to rozkladam to tak w czasie, żeby nie robić wszystkiego na raz.Nie lubię jak jest brudno mam psa czarnego on linieje strasznie i brudzi i trzeba codziennie sprzątać.Obiad tez trzeba zrobić chociażby ze względu na fasolkę.

A Ty masz inne dzieciaczki ? Czy to bedzie pierwsze? I czy masz zakaz pracy ze wzgledu na trudna ciaze?

Super fasolki :) gratulacje dziewczyny :)

Ja musze codziennie gotować bo 3 dzieci, musze miec zupe i drugie bo inaczej wymyslaja ;) i jakies owoce na przegryzki.
Brazowooka - u mnie nie ma litosci, sami musza sprzatac [emoji3] [emoji3]

reklama
1503579899-aaaaaa.jpeg
Wow ale pieknie :)

zazdraszczam ;) to ktory to tydzien wg usg ?

Do góry