reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
No właśnie dziś wzięłam się za ogarnięcie moich 4 kątów od poniedziałku miałam lenia to dzisiaj nadrabiam 3 pranie się robi, obiad gotuję, w między czasie odkurzanie itp. Ja też miałam nadzieję że mnie ominą, może to była jednorazowa sytuacja, nie chce powtórki z poprzednich ciąż, gdzie przez pierwszy trymestr czułam się i wyglądałam jak zombie. [emoji52]

p19ucsqvyg9mlpha.png

Ka dziś jakaś dziwna. Od wczoraj czekam na bete. Dziś nam mdłości brzuch mnie boli i plecy...zaczynam się martwić czy wszystko ok.
Ja dziś obiadu nie gotuje. Jedynie pranie i odkurzanie zaliczyłam.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

alunia87 gratulacje kochana, [emoji7]
nukame powodzenia na wizycie, ja też już siedzę jak na szpilkach a ja najwczesniej koło 18 coś będę wiedziała.
Pierwsze spotkanie z porcelana mam już za sobą, po udało mi się coś zjeść i teraz znów jestem wśród żywych.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Powodzenia!!! Musi byc wszystko dobrze, ja odliczam, nic nie moge robic, bo na niczym nie moge sie skupić;)

W ogole sie wkurzyłam, bo suplementuje wit. D3 od jakiegoś czasu (jest w Prenatal uno), a sie okazało ze poziom w krwi mam niewystarczający!!! Chyba czas na jakieś wakacje w słońcu...

Wow To dzis az 3 usg ! ale fajnie :) powodzenia dziewczyny tym co nieceirpliwe niech pomysla ze ja mam jeszcze poltora miesiaca czekania :(

Ale napewno nie wytrzymam I pojde prywatnie :)

Dziewczyny a wy macie sile na te porzadki??? ...ja usypiam ...aktualnie w pracy ale jak tylko
wejde do domu to padam na sofe i usypiam...

cos mnie dzis jakos dziwnie brzuch pobolewa tak jaby prawie jak na okres...ale z jednej strony...zaraz bedzie panika

Dziewczyny a wy macie sile na te porzadki??? ...ja usypiam ...aktualnie w pracy ale jak tylko

cos mnie dzis jakos dziwnie brzuch pobolewa tak jaby prawie jak na okres...ale z jednej strony...zaraz bedzie panika
Też czytając podziwiam dziewczyny, które mają siłę na porządki.
Ja również padam po pracy. Nie mam ochoty i siły na nic ( chodź mam pracę siedzącą) . Tak jak kiedyś chodziłam późno spac ( 23-24) tak teraz godzina 20 max 21 i mnie nie ma. [emoji13][emoji13]
Mam Nadzieję, że jak najszybciej mi to przejdzie. [emoji4]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Też czytając podziwiam dziewczyny, które mają siłę na porządki.
Ja również padam po pracy. Nie mam ochoty i siły na nic ( chodź mam pracę siedzącą) . Tak jak kiedyś chodziłam późno spac ( 23-24) tak teraz godzina 20 max 21 i mnie nie ma. [emoji13][emoji13]
Mam Nadzieję, że jak najszybciej mi to przejdzie. [emoji4]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez praca siedzaca ale spac sie chce jeszcze bardziej ;)
I od wczoraj zauwazylam ze jak zjem to mnie mdli :(
A dzus glowa boli i ciemno przed oczami ...no prawie jakbym miala zemdlec...

reklama

Również podziwiam dziewczyny za ta wyrwę[emoji2] ja też po pracy to dentka normalnie. Zmuszam się żeby się choć chwilę z córcia pobawić i o 20 jesteśmy już w łóżku.

Gratuluję udanych wizyt[emoji2] Alunia87 wow piękne usg i już całkiem spory dzidziuś[emoji4]

Za te co czekają na wizytę trzymam kciuki[emoji106]

Ech już też bym chciała kolejna wizytę ... a tu jeszcze tyle czasu[emoji50]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry