reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ale jak tydzien temu czyli 3t6d bylo widac duzy pecherzyk to musi byc ciąża starsza bo to niemozliwe [emoji33] [emoji33]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Możliwe... Też miałam tydzien temu duży pecherzyk, a wychodzi mi to samo co wanda[emoji6]

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

A jaki termin ostatniej miesiaczki? Moze tez tak byc ze u was szybko sie zarodek zagniezdzil bo normalnie to tak kolo 6-12 dni zajmuje [emoji5] blyskawiczne zagniezdzenie [emoji6]

A jaki termin ostatniej miesiaczki? Moze tez tak byc ze u was szybko sie zarodek zagniezdzil bo normalnie to tak kolo 6-12 dni zajmuje [emoji5] blyskawiczne zagniezdzenie [emoji6]

Ja om 29.06... beta z 2.08 wskazywala na bardzo wczesna ciaze bo 2-3tydzień, czyli owu mialam w okolicach 23-25dnia cyklu, i na usg 10.08 byl pęcherzyk 6mm

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017

Ja om 29.06... beta z 2.08 wskazywala na bardzo wczesna ciaze bo 2-3tydzień, czyli owu mialam w okolicach 23-25dnia cyklu, i na usg 10.08 byl pęcherzyk 6mm

synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
A to ty nie jestes w 5 tygodniu ciszy tylko w 7 teraz z om, wiec ok jest [emoji6]

Mi nie był w stanie odpowiedzieć czy na bank jest w macicy już. Tego nie widział, albo jeszcze nie byl??? Jest to możliwe??
Mówił że jestem w ciazy ale nie zagwarantowal że to ciąża prawidłowa tzn nie pozamaciczna. Ale mówił żeby się nie martwić bo to normalne co mowi..

Miałam usg dopochwowe.

Rozumiecie? Bo ja tak średnio.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry