reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dzisiaj Kitki była pełnia bo ja niestety ale nocka przed albo konkretnie w pełnię to tez nie śpię, a najlepiej to poznaję po moim M. bo tez się trzepie po łóżku ;-) Także miałaś taryfę ulgowa dziś:p
Dzoana witaj w klubie... Jak wilkolaki jakieś :-D

Z tym spaniem na prawym to ja śpię, ale nieraz jak się mała za dlugo nie rusza to też mam w głowie że ją udusilam, i tez wtedy brzuchem trzęsę jak się da :-)

Martita moje ogromne gratulacje!! Jak będziesz mogła to zdawaj relację:-) ciekawe jesteśmy! Buziaki dla Was :-*

Martita gratuluję córci!!!!! Ale super!!!!

Dziewczyny nie wiem czy u mnie też nie zaczyna się coś rozkręcać, bo od godziny mam dosyć bolesne skurcze jak w zegarku co 10 minut, byłam też na rannym "oczyszczeniu". Jeszcze takich bolesnych nie miałam w tej ciąży, idą i od kręgosłupa i z dołu. Mąż poszedł do pracy ale ma być w gotowości, a na 15.30 mam dziś wizytę.

No no Shauma:-D może dolaczysz do Martity i też na 23 trafisz :-)

Martita no malutka jest Kaja ale zapewne taka jej uroda :-) jeszcze raz serdeczne gratulacje :-*
ciekawe która pierwsza będzie miała ponad 3 kg :-)

Martita gratulacje, ale Ci sprawnie poszło :) zdrówka dla Ciebie i Kai

Schauma to teraz kciuki za Ciebie :* Kto jeszcze przed świętami chce się wyrobić?
Na szkole rodzenia w zeszłym tygodniu położna się śmiała, że zawsze przed świętami rośnie średnia porodów :D

Kitki ale masz akrobate w brzuchu :D
Mój ostatnio skupia się na na wypychaniu, ale nie wiem co dokładnie tam robi i jak leży bo ostatnio bardziej czuje że on na prawym boku mi coś wypycha, już brzuch mu nie starcza :errr:
Troszkę się denerwuje bo w nocy drętwieją mi dłonie i nie mogę spać, chyba muszę dziś położną podpytać:confused: A co do spania to śpię i na lewym i na prawym boku a dziś próbowałam nawet półsiedząco na plecach bo wtedy trochę to drętwienie odpuszczało.

reklama
Martita gratulacje. Szybciutko poszło.
Schauma teraz kciuki za Ciebie.
Dziś na pewno była pelnia bo ja też nie spałam.

Do góry