reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Lunka to dobra decyzja z L4, ja też miałam ciężką pracę fizyczną i nie wiem czy bym pracowała, gdyby nie było komplikacji
Kitki witaj :-) gratulacje, na pewno będzie wszystko dobrze :-)
Szczęśliwa witaj :-)
ja dzisiaj czułam się dość dobrze, tylko oczywiście wieczorami najgorzej, niedobrze mi:baffled: nockę miałam ciężką więc coś czuję, że zaraz pójdę spać ;-)

Kitki witaj :-) życzę zeby wszystko było jak najbardziej ok z dzidzią.

SzczesliwaAga widzę, ze ten sam termin mamy :-) ja w poniedziałek mam genetyczne i straaasznie się boję:-(
Chciałabym ze sobą wziąć partnera więc mam nadzieję, że usg będzie przez brzuch.

u mnie 10tc. termin mam na 29 kwietnia ale wiadomo już ze nie będą mnie trzymać do terminu ze względu na te wszystkie choroby i konieczność brania leków.

Znam ten ból, poroniłam pierwszą ciążę tego roku w maju. Pierwszą ciążę po wielu staraniach i uzyskaną dzięki IVF. I w tej teraz też brałam mnóstwo leków, większość wycofanych w ostatnim tygodniu. Niestety mimo to pojawiały się plamienia, krwawienia, raz byłam na IP, na szczęście póki co jest dobrze. Ale uczucie jakby się siedziało na bombie.

hej dziewczyny,
pare dni nie bylo ale przeczytalam.
po 1ze to witam nowe mamusie!
kozakowa I kitki -3mam za was kciuki obiema raczkami!!
kitki jestesmy rowiesniczkami ja tez rocznik 80.

Beatka -- niski uklon w twoja strone I gratuluje determinacji!

Luna29 - no widzisz juz po woli zaczyna sie ukladac.. rodzice tez pekna I beda sie cieszyc z wami wszystkimi!

wogole to dziewczyny ja chcialam sie na chwile pozegnac z wami. Bede sie starac poczytac was czasami ale pewnie na bierzaco nie dam rady.
mam nadzieje ze uda mi sie wdrozyc pozniej do was I ze nie zapomnicie o mnie ;)

nie daje rady z soba I mja codziennoscia...
mam nadzieje ze jak strzeli 2gi trimester to stane na nogi. do tego dzisiaj sie poplakalam patrzac na moja mala coreczke ktora widzac mnie skomlajaca na podlodze chcia podac mi sowja buteleczke z piciem.. chyba zeby mi sie lepiej zrobilo...?? potem chcial mnie okarmic malinakmi...a to przeciez moja rola zeby sie nia zajac!! ach ciezko...ale coz. Oby wszyscy zdrowi a reszta sie pouklada.
Jak czytam was to przeszla mnie mysl ze te nasze dzieciatka beda na prawde wyjatkowe!!!
WSZYSTKIM WAM ZYCZE Z CALEGO SERCA WSZYSTKIEGO DOBREGO I DUZO SILY, ZROWIA I RADOSCI NA CODZIEN!!!!!!!!!!!!!!!!

bede o was I waszycyh malenstwach pamietac w moich modlitwach!

Cześć :-)
Kilka dni mnie nie było bo od czwartku popołudniu bolała mnie głowa :-( i dopiero wczoraj wieczorem przestała. Żadne domowe sposoby nie pomagały... przez te 2dni wzięłam w sume 4 paracetamole, żeby złagodzić ból i mam teraz wyrzuty sumienia :-( Teraz czekam z niecierpliwością na usg które mam za 10 dni żeby zobaczyć jak się ma mójaluszek :-)
Dziś jadę na wieś do męża babci pooddychać świeżym powietrzem i korzystać z ostatnich ciepłych dni :-)
Pozdrawiam Was cieplutko...

Ps. Jutro nadrobię zaległości ;-)

Kitki witamy i gratulujemy! Oby do spokojnego rozwiazania!
SzczesliwaAga witamy i gratulujemy ;)!

Lunka napewno trochę kamien z serca spadl po rozmowie z babcia ;)

Etka mam nadzieję ze szybko Ci sie poprawi . Sciskam mocno!

reklama
Tez dziś wstałam z bólem głowy masakra z Damianem takich przeżyć nie miałam :/ Kompres rzeczywiście pomaga przynajmniej dopóki jest na głowie :D

Do góry