reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Renia ale chcesz brac te tabletki zamiast witamin?

Bluelovi najważniejsze ze jest serducho :-)
najgorsze to właśnie zapłacić kasę i trafić na takiego lekarza

reklama
No tak myslalam wlasnie na razie skoro juz mu takie sprzedala i mowila,ze innych juz przy nich nie moge.. Ale wlasnie nie wiem czy nie za malo?
Blulovie to super wiesci :) najwazniejsze ze wszystko ok

Klaudyna witaj, widzę, że też z Poznania jesteś :) Na pewno wszystko dobrze się skończy, najważniejsze, że serduszko bije,staraj się nie denerwować i korzystaj jak najczęściej z pomocy rodziny i przyjaciół w opiece nad córeczką :)

Bluelovi, super wieści, serduszko najważniejsze :)

Renia, w kwestii kwasu foliowego się nie wypowiem, bo w ogóle nie znam się na tych witaminach, w poprzedniej ciąży poza kwasem foliowym (zwykłym) nic nie brałam, bo wyniki miałam dobre, po prostu się zdrowo odżywiałam - tak mi zaleciła ginekolog nie brać witamin jeśli nie ma wskazania, sama ciąża jej zdaniem nie jest wskazaniem, więc się dostosowałam :)

Ja już po USG, kruszynka 4,5 mm, serduszko bije, 6tydz+1 dzień. Termin z miesiączki na 25.03 a z USG na 03.04 (urodziny mojego męża więc prezent mam z głowy) :) Tak jak myślałam i jak to u mnie bywa rozstrzał ponad tydzień, ale kieruje się USG. Mimo upałów, mdłości okrutnych jestem szczęśliwa! :)

Oj Martita to mnie pocieszyłaś z tymi temperaturami... :-( ale i tak jestem szczęśliwa! :-)

Ostatnia edycja:
Anika79, po twoim paseczku widzę, że Ty tak trochę się nie możesz zdecydować czy to marcówki czy kwietniówki? :) Masz już termin z USG?

dzięki za przywitanie :-) super, że same dobre wieści z wizyt :-)
Schauma tak z Poznania :-)
u mnie niestety znowu pojawiło się plamienie, znowu się przestraszyłam, bardzo się boję, muszę uważać, oby wszystko się ułożyło

Na początku witam nowe dziewczyny, :-D

renia - ja na razie zażywam tylko kwas foliowy, lekarz kazał tylko jeść dużo owoców i warzyw póki są dostępne a później się zobaczy.

Martita - kciuki za wizytę.

U mnie jakoś nie za dobrze, wszystko mi stoi w gardle:baffled: Jak u Was z piersiami? Cały czas bolą tak samo, czy raz mniej raz mocniej? Bo ja chyba osiwieje. :sorry:

reklama
stacy - u mnie piersi bolały bez przerwy przez dwa tygodnie teraz bolą jak kładę się na brzuchu.
Do tej pory miałam okropne mdłości i wymioty a dziś czuję się wyjątkowo dobrze i nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwić ....

Do góry