reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

No zawsze to inaczej się czeka. Mój teraz ze skwaszona mina siedzi bo negatyw... A mowilam ze bez sensu bo nie wyjdzie nawet jak jestem to ten ze to nic. To teraz ma :D

reklama
Ja też dzisiaj rano nie wytrzymałam i testowałam i znowu 1 kreska. Wywijałam tym testem we wszystkie żeby chociaż jakiegoś bladziocha zobaczyć ale nic z tego :no: kompletnie nic... Ale jeszcze chyba za wcześnie, wg ostatniej @ to byłby gdzieś 4 tydzień. Brzuch mnie boli od 2 dni tak dosyć mocno momentami - nigdy tak nie miałam przed okresem a piersi kłują, czasmi mi jakoś niedobrze i mam straszną ochotę na arbuzy - ciekawe czy to moja wyobraźnia tak działa czy faktycznie coś jest na rzeczy :baffled: Ja testuję dopiero w środę, specjalnie testu nie kupowałam więc muszę wytrzymać.

Trzymam kciuki za Wasze testowania.

Jeśli przed terminem, to jeszcze mogą nie wyjść testy. Niektórym nawet w terminie nie wychodzą, dopiero później.

Ja z witamin też tylko kwas foliowy biorę, ale staram się korzystać z sezonu warzywno-owocowego.

Megi93 dziękuję! I trzymam kciuki za Twoje testowania.
Ja dopiero w środę spróbuję ale dziwnie się czuję - jakoś tak inaczej... :baffled::baffled: tak bym już chciała wiedzieć, zeświruję chyba do środy...

reklama
Do góry