reklama
kurczaczek_1
Aktywna w BB
hej Miło mi dołączyć do Waszego grona, zwłaszcza że to długo oczekiwany stan Ja zrobiłam test dwa tygodnie temu i wyszły dwie konkretne kreski - jest radość teraz tylko czekam na środową wizytę u lekarza
Schauma tak juz sie oswajam , nawet zaczelam sie cieszyc chociarz obawy jeszcze są no ale podobno Z TRZECIM to już rutyna przy dwojce maluchów nie mam czasu na takie cos jak mdlosci , dzidzia jest wyrozumiala wlasnie wysprzatałyśmy chate
kurczaczek witaj :-)
z objawów to ja tylko stracilam mój wszędobylski apetyt z czego się ciesze bo w obu ciazach przytylam po 25 kg, teraz nie moze tak byc
kurczaczek witaj :-)
z objawów to ja tylko stracilam mój wszędobylski apetyt z czego się ciesze bo w obu ciazach przytylam po 25 kg, teraz nie moze tak byc
stacy
Fanka BB :)
Witaj kurczaczku ;-)
Bluelovi - to samo pomyślałam. Czekałam na nasz wątek ;-)
A mnie dopadły mdłości. Od wczoraj źle sie czuje :-( i jeszcze te upały.
Bluelovi - to samo pomyślałam. Czekałam na nasz wątek ;-)
A mnie dopadły mdłości. Od wczoraj źle sie czuje :-( i jeszcze te upały.
Szkoda, że ten weekend taki krótki :-( ale dziś ciut chłodniej, przynajmniej z rana.
Ja wczoraj pół dnia przeleżałam, do 14 miałam okropne mdłości a potem było mi strasznie duszno i myślałam, że padnę.
Bluelovi jak weszłam na forum to pojawia się informacja, że forum jest moderowane przez kogoś tam.
Stacy współczuję :-( u mnie jest obecnie dramat, mdłości mam od rana do mniej więcej 13-14 a potem to samo wieczorem.
Jutro mam usg i już nie mogę się doczekać :-)
Ja wczoraj pół dnia przeleżałam, do 14 miałam okropne mdłości a potem było mi strasznie duszno i myślałam, że padnę.
Bluelovi jak weszłam na forum to pojawia się informacja, że forum jest moderowane przez kogoś tam.
Stacy współczuję :-( u mnie jest obecnie dramat, mdłości mam od rana do mniej więcej 13-14 a potem to samo wieczorem.
Jutro mam usg i już nie mogę się doczekać :-)
Oda1
Zaangażowana w BB
widzę, że już mamy własny folder, super,
Ja byłam na wizycie w piątek. Słyszałam bicie serduszka . Maleństwo ma prawie 7 mm, czyli na ten etap jest ok. Mam już założoną kartę ciąży. Następna wizyta za 2 tygodnie.
Robiłam też badania krwi i moczu i niestety badania moczu wyszły nie do końca dobrze. Poziom ketonów jest przekroczony bardzo. Na razie mam zalecone pić dużo wody i powtórzyć badanie.
A z objawów to doszedł mi taki, że większość rzeczy przestała mi smakować. Tak, że nawet jak lodówka pełna, to nie bardzo mam co jeść.
Współczuje mdłości dziewczyny.
Ja byłam na wizycie w piątek. Słyszałam bicie serduszka . Maleństwo ma prawie 7 mm, czyli na ten etap jest ok. Mam już założoną kartę ciąży. Następna wizyta za 2 tygodnie.
Robiłam też badania krwi i moczu i niestety badania moczu wyszły nie do końca dobrze. Poziom ketonów jest przekroczony bardzo. Na razie mam zalecone pić dużo wody i powtórzyć badanie.
A z objawów to doszedł mi taki, że większość rzeczy przestała mi smakować. Tak, że nawet jak lodówka pełna, to nie bardzo mam co jeść.
Współczuje mdłości dziewczyny.
reklama
Oda super :-) ja się nastawiam na serduszko jutro, w pierwszej ciąży też robiłam usg w 7 tygodniu i było już pięknie widać.
Co do jedzenia to mnie odrzuca od warzyw, muszę się zmuszać żeby je jeść tym bardziej, że wiem że muszę. I też tak naprawdę jem bardziej z rozsądku, ale to chyba wina upałów bo jak gorąco to nigdy nie chce mi się jeść.
Co do jedzenia to mnie odrzuca od warzyw, muszę się zmuszać żeby je jeść tym bardziej, że wiem że muszę. I też tak naprawdę jem bardziej z rozsądku, ale to chyba wina upałów bo jak gorąco to nigdy nie chce mi się jeść.