reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Osz... A mnie dziś naszła ochota na arbuza...więc było dziś istne arbuzowe szaleństwo:)pewnie to przypłacę częstszymi wizytami w toalecie, ale co mi tam... ;)

reklama
hej :) Miło mi dołączyć do Waszego grona, zwłaszcza że to długo oczekiwany stan :) Ja zrobiłam test dwa tygodnie temu i wyszły dwie konkretne kreski - jest radość teraz tylko czekam na środową wizytę u lekarza :)

Schauma tak juz sie oswajam , nawet zaczelam sie cieszyc chociarz obawy jeszcze są no ale podobno Z TRZECIM to już rutyna ;) przy dwojce maluchów nie mam czasu na takie cos jak mdlosci , dzidzia jest wyrozumiala wlasnie wysprzatałyśmy chate ;) :-D

kurczaczek witaj :-)

z objawów to ja tylko stracilam mój wszędobylski apetyt ;) z czego się ciesze bo w obu ciazach przytylam po 25 kg, teraz nie moze tak byc ;)

Bluelovi miło czytać, że już oswajasz się z sytuacją ... mi osobiście też to trochę zajęło. Teraz czekam, cieszę się , martwię... boję się a mimo wszystko jestem wstanie zaryzykować dla tego małego bąbelka :)

Witaj kurczaczku ;-)

Bluelovi - to samo pomyślałam. Czekałam na nasz wątek ;-)

A mnie dopadły mdłości. Od wczoraj źle sie czuje :-( i jeszcze te upały.

Szkoda, że ten weekend taki krótki :-( ale dziś ciut chłodniej, przynajmniej z rana.
Ja wczoraj pół dnia przeleżałam, do 14 miałam okropne mdłości a potem było mi strasznie duszno i myślałam, że padnę.

Bluelovi jak weszłam na forum to pojawia się informacja, że forum jest moderowane przez kogoś tam.

Stacy współczuję :-( u mnie jest obecnie dramat, mdłości mam od rana do mniej więcej 13-14 a potem to samo wieczorem.

Jutro mam usg i już nie mogę się doczekać :-)

widzę, że już mamy własny folder, super,
Ja byłam na wizycie w piątek. Słyszałam bicie serduszka :tak:. Maleństwo ma prawie 7 mm, czyli na ten etap jest ok. Mam już założoną kartę ciąży. Następna wizyta za 2 tygodnie.

Robiłam też badania krwi i moczu i niestety badania moczu wyszły nie do końca dobrze. Poziom ketonów jest przekroczony bardzo. Na razie mam zalecone pić dużo wody i powtórzyć badanie.

A z objawów to doszedł mi taki, że większość rzeczy przestała mi smakować. Tak, że nawet jak lodówka pełna, to nie bardzo mam co jeść.

Współczuje mdłości dziewczyny.

reklama
Oda super :-) ja się nastawiam na serduszko jutro, w pierwszej ciąży też robiłam usg w 7 tygodniu i było już pięknie widać.

Co do jedzenia to mnie odrzuca od warzyw, muszę się zmuszać żeby je jeść tym bardziej, że wiem że muszę. I też tak naprawdę jem bardziej z rozsądku, ale to chyba wina upałów bo jak gorąco to nigdy nie chce mi się jeść.

Do góry