reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
A ja leżę i czekam. Jeśli nic nie będzie się działo w sobotę i niedzielę to w poniedziałek zamiast topienia marzanny będę rodzic :-) oczywiście cc. Chciałam czekać na Sweetkę jak będzie wyjeżdżać z sali porodowki ale musze iść na badanie i pewnie nie zdążę jej pogratulować.

Czekamy na wiesci od sweetki :)

Bluelovi trzymam kciuki zeby udalo sie wyjsc jutro do domu.

Schauma ja mam dokladnie takie same przeczucia jak Ty jezeli chodzi o porod, szczegolnie po dzisiejszej wizycie...

bluelovi super, ze tak pięknie bilirubina spada i ze usg w porządku :) bardzo się cieszę :) a usg główki na pewno w porządku :* buziaki dla was :* :)

sweetka trzymamy kciuki!!! :)

Alexia to u Ciebie ostatni weekend w szpitalu :) zaraz będziesz tulic swoje bejbi :)

marzenka Ty zaczynasz dzis 39, a ja wg usg 36 :) super, ze juz tak donosiłas ładnie, nic tylko czekać :)

schauma jejku, bidulko, migreny, wymioty, chora corcia... :( dużo sił Ci życzę :* oby małej ten katar nie przeszedł w coś poważniejszego! a brzuszki w kolejnych ciążach podobno rosną więc nie przejmuj się :) jeszcze chwilę się nim naciesz :)

ja dziś bylam w szpitalu, rutynowe pobranie krwi, do tego mocz, cisnienie, ktg. leków jednak nie zmieniają. za 2 tygodnie rodzę :)

Beatka prawdopodobnie tak :) ostatecznie dowiem się w poniedziałek, ale położna dziś mówiła, ze jeszcze równe 2 tygodnie :)

Pewnie sweetka juz po...mam nadzieje ze wszystko jest w porządku. Alexia informuj nas. A pierwszy dzień wiosny to piękna data na poród. Tak ślicznie się kojarzy.

reklama
Bluelovi ale Twoj synek dzielny :)

Sweetka na pewno.już tuli.maleństwo:)

Alexia to Ty nastepna bedziesz :)

Już też bym chciała no ale wiem że synek.musi. z 3 tyg posiedzieć w brzuszku.

Jak czytam o tych maluszkach to nie mogę uwierzyć jak można 9 miesięcy nosić okruszka w brzuszku a pozniej.go.zostawic. nie potrafilabym żyć dalej ze świadomością że nie.wiem co.się dzieje.z moim dzieckiem.

Do góry