reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

kasiunia123, mamy strasznie podobną sytuację :-) Nam córcia też dała popalić jak była malutka, więc nie wyobrażałam sobie mieć zaraz drugiego dziecka, ale zawsze chciałam 2. My też niedługo się wyprowadzamy "na swoje", dotychczas u rodziców w jednym pokoju. Czy teraz też cesarka, co mówi ci lekarz? A mogę się zapytać ile masz lat?

reklama
marzenka jeszcze zostało ci 31 tygodni i 2 dni do terminu a nie 28 ;D bo jak zaczniesz 10 tydzien to masz za soba pelne 9 tygodni a ze ciaza trwa 40 tygodni to zostaje ci 31 ;DD hehe damy rade ;D

hahah martita przydaloby by sie ;))ja juz wiem ze bd miala wywolywanie tydzien po terminie z om czyli 1 kwietnia wywolywanie juz mi moga zrobic ale ja sie bardzo ciesze strasznie boje sie porodu w domu ;//u mnie to za szybko szlo wszystko .raczej watpie zeby moje dziecko ssie zdecydowalo wyjsc wczesniej :tak:a pozatem ja chcem pojesc na swieta a nie w sszpitalu lezec ;D

ktora z was dzis napisala o tym tescie z sody?? jaki wynik wyszedl??? ;)

kurczaczek ja tez jestem w trakcie przeprowadzki, albo razej bede za jakies 2 tygodnie jesli dobrze pojdzie. mam nadzieje ze do porodu juz sie uwieniemy z mężem z calym remontem i kupnem mebli... i tez wlasnie w czasie tego rozgardiaszu jescze nas ciąża zaskoczyla ;)

klaudyna zrobilas mi chetke na pierogi i kupilam sobie ruskie :) co prawda kupne sa zawsze gorsze niz domowe, ale nie chce mi sie lepic, zreszta nawet nie umiem :D

bluelovi nikt o Tobie nie zapomnial :*

kasiagaw wow, duza zmiana dla malej i dla Ciebie! ale bedzie dobrze :) pracowalam w przedszkolu pol roku z maluchami wlasnie i dzieciaczki szybko sie przyzwyczaily do braku mamy :)
ja mam termin dokladnie tydzień pozniej na mniej wiecej 19 kwietnia i dzis mam 6t3d wiec u Ciebie chyba powinien byc 7t któryś dzien?? a nie 8?

beata masakra co Twoja siostra przeszla... :(
o rety, 6 rocznica, to pięknie! :D bedziemy gratulowac w sobotę! macie jakies plany?

co do zapłodnienia to ja tez wiem co do dnia kiedy "to" sie stalo... ;) :D myslelismy, ze jestesmy juz "bezpieczni", a tu mi sie owulka przesunela o kilka dni, kochaliśmy sie 28 lipca bez zabezpieczenia, a następnego dnia mialam owulacje (zawsze wiem kiedy mam, co do godziny)... no i wpadka :)

Ja napisałam...:)zrobiłam z ciekawości:)nie pleniło sie to jak na dziewczynkę ...ale wydaje mi sie ze do zapłodnienia doszło ciut przed owulacja lub w jej trakcie to raczej chłopczyk będzie...mój maż cały czas mówi o chłopcu ...i nazywa bobo Mateuszek :)

reklama
Do góry