Iwee kopniak w tylek przyjety, bede pisac czesciej. Ja sie czujesz? bo ja od wczoraj mam wrazenie, ze mnie jakies przeziebienie bierze. ja dflugo stac tez nie moge, nie dosc ze boli mnie na dole to jeszcze slabo mi sie robi i plecy bola.
Sercem jestem z Liliann, wiadomosc straszna, wiec i checi na pisanie bylo mniej
Nowe mamuski witajcie.
Justynka i ja powtorze po Iwee WOW! czy naprawde naturalnie to mozliwe? Szok! To ja juz nie bede narzekac na swoj brzuchol ;-)
Kinder niespodzianka witaj. fajnie, ze twoja coreczka ma 5 latek, moj synek ma niecale dwa wiec zupelnie nie rozumie co sie dzieje.
Jola wiatj ! Ciesze sie ze wszystko dobrze u was.
Zapalka wiesz, ze mi zaden lekarz nie zaproponowal, ze teraz juz mam chodzic czesciej na wizyty, a oczekiwalam tego. naszczescie chodze do 2 lekarzy wiec i tak bede mi wypadac wizyty co 2 tygodnie (dopki ktorys z lekarzy sie nie wkurzy
) . ja brzuch mam tak nisko, ze jak siedze to opiera mi sie na udach i jest mi niewygodnie.
fotke wkleje , jak tylko maz laskawie mi zrobi.
Mam problemy ze spaniem, bardzo czesto sie budze. Zgaga tez doskwiera. Blizniaki kopia chyba po zoladku bo co zjem to mam uczucie ze stoi mi w przelyku, szczerze mowiac nie mam ochoty przez to jesc. Krew z nosa mi czasem leci, szczegolnie rano, ale nie tak zeby ciurkiem tylko ze ja wysmarkuje (przepraszam za doslowny opis), tak jak nie spalam w ciagu dnia tak ostatnimi dniami musze sie polozyc i zdrzemnac bo nie daje rady, nawet kawa nie pomaga.
brzucho smaruje i rozstepy troche lepiej wygladaja, wiec jeden plus.